Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Piotrowicz: Chcieli nam obrzydzić nasze państwo
2161
#fobiak nieaktywny
13 maja 2018r. o 12:42
mocnyful napisał(a): Ja też jestem przerażony tym co robi pis. Ale jeszcze bardziej jestem przerażony ludźmi, którzy na nich głosują i wierzą w to co mówi armia propagandy pisu... (swoją drogą kapitalnie zorganizowana!). Najgorsze w tym wszystkim jest to, że tępy pisolud i tak nie da sobie przetłumaczyć, że jest głupi. Za 500zl wykradane z mojej kieszeni zrobi wszystko... Mam nadzieje, że ludzie myślący pójdą do wyborów....

odczep sie od tego 500+ bo to byl najlepszy krok, jaki zrobil polski rzad od upadku prl:
1. zacheca do roochan.ia i wyhamowuje wymiranie narodu
2. nie mamy pieniedzy na inwestowanie w banderowskie panstwo i ich zasr..a wojne. z pewnoscia wszystkie pieniadze z 500+ poszly by tam, przyczep sie do tego aby tam juz zadna polska zlotowka nie trafila
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9176
kc
13 maja 2018r. o 12:45
~~Bladoniebieska Jodła napisał(a): Pewnie ,jakby to był betoniarz ,to mógłby wklejać i był by normalnym mężczyzną ,ale jak pisze o zbokach w czarnych sukienkach to ma problemy ze sobą .
K C śpiewasz dzisiaj wraz z Twoim zakonem na Placu Zamkowym ?

Jak tam czytam wasze wpisy na forum to nie dziwię się, że wasze kobiety godzinami potrafią stękać o tym jakie to mają ciężkie życie ze swoimi facetami, kompletny brak umiejętności czytania ze zrozumieniem, wyciągania logicznych wniosków, chamstwo i prostactwo.

Wklejanie zeznań dziecka i ekscytowanie się nimi na forum jest chore i nie ma żadnego sensu, świadczy tylko o zbydlęceniu wklejającego.
~~Niebieskofioletowa Miechunka niezalogowany
13 maja 2018r. o 13:08
kc napisał(a): Wejdź sobie na forum pedofili, tam znajdziesz pełno takich wpisów, do tego będziesz miał jeszcze obrazki więc pewnie będziesz w pełni usatysfakcjonowany.

skąd to wiesz?
jesteś jak widzę zorientowana pisząc o tych obrazkach
tak to jest jak znudzi ci się oglądanie świętych obrazków i szukasz tam własnej satysfakcji
bogobojna sieroto nie na tym forum twoje pseudonauki
315
#mir.ko nieaktywny
13 maja 2018r. o 13:18
emem napisał(a): M21W2 wyrazil swoja opinie, ja swoja. Kazdy ma prawo do prezentowania swoich opinii i tyle. To na forum.

A co do publikacji - przedstawiam fakty takimi jakimi one sa, a nie jak chca to widziec politycy. Moze sie to nie podoboac pis, moze sie to nie podobac po czy sld i psl. Na lokalnym podworku moze sie nie podobac Romanowi, Stasikowi czy Małkowskiemu. Trudno.

Fakty sa takie, ze pis niewiele rozni sie od po. Inni ludzie, polityka ta sama. Po prostu zamienili sie stolkami.

spotkanie zaczelo sie ponoc o 19.00 i trwało 2,5 h [video youtube] z wyliczeń czasu ...

[img=1526210100_kygmkz8.jpg]

0 19:40 podsumowałeś już spotkanie że 'nic odkrywczego' nie padło. faktycznie przedstawione fakty takie jaki są, raczej jasnowidztwo opozycyjne. to samo jest na bolcu z innymi partiami ? krytyka przed końcem ? może nie komentuj :) pozdro
9176
kc
13 maja 2018r. o 13:27
~~Niebieskofioletowa Miechunka napisał(a): bla bla bla

Pomyśl czasem zanim zaczniesz pisać, to nie boli, nie bój się.

Falco w spódnicy : ).

~~Topazowy Jesion niezalogowany
13 maja 2018r. o 13:49
~Limonkowy Dąb napisał(a): Bardzo ciekawa i rzeczowa konferencja. Pan minister bardzo szczegółowo opisał obietnice złożone przez Prawo i Spradliwosc podczas wyborów parlamentarnych, te juz spełnione i także te które zostaną spełnione w bliższym i dalszym czasie :-) Pan minister to bardzo mądra postać, niezwykle kompetentny i podkreślający swoje przywiązanie do wartości katolickich :-) pięknie PIS ! Oby tak dalej ! Polska jest jedna :-)

ot, taka "perełka" znaleziona w sieci

https://oko.press/czernieje-przeszlosc-piotrowicza-upadla-opowiesc-prokuratorze-dzielnie-broniacym-solidarnosci-stanie-wojennym/
~Różowa Szydlica niezalogowany
13 maja 2018r. o 14:02
Bo to komuch i komuchem zawsze będzie. Teraz pod nazwą pis!
1
emem
13 maja 2018r. o 14:03
mir.ko - a co Twoim zdaniem nowego powiedzial pan Piotrowicz? Napisz :)
Bylem na wielu spotkaniach z politykami i niestety wiekszosc mozna podsumowac juz przed koncem pierwszej polowy. Tak bylo i teraz.

Niemniej ciekaw jestem Twoich przemyslen i Twoich obserwacji - co nowego posel powiedzial o czym wczesniej nie slyszelismy od partii rzadzacej. Moze rzeczywiscie cos pominalem.

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Ecojob zaprasza