mocnyful napisał(a): Ja też jestem przerażony tym co robi pis. Ale jeszcze bardziej jestem przerażony ludźmi, którzy na nich głosują i wierzą w to co mówi armia propagandy pisu... (swoją drogą kapitalnie zorganizowana!). Najgorsze w tym wszystkim jest to, że tępy pisolud i tak nie da sobie przetłumaczyć, że jest głupi. Za 500zl wykradane z mojej kieszeni zrobi wszystko... Mam nadzieje, że ludzie myślący pójdą do wyborów....
~~Bladoniebieska Jodła napisał(a): Pewnie ,jakby to był betoniarz ,to mógłby wklejać i był by normalnym mężczyzną ,ale jak pisze o zbokach w czarnych sukienkach to ma problemy ze sobą .
K C śpiewasz dzisiaj wraz z Twoim zakonem na Placu Zamkowym ?
kc napisał(a): Wejdź sobie na forum pedofili, tam znajdziesz pełno takich wpisów, do tego będziesz miał jeszcze obrazki więc pewnie będziesz w pełni usatysfakcjonowany.
emem napisał(a): M21W2 wyrazil swoja opinie, ja swoja. Kazdy ma prawo do prezentowania swoich opinii i tyle. To na forum.
A co do publikacji - przedstawiam fakty takimi jakimi one sa, a nie jak chca to widziec politycy. Moze sie to nie podoboac pis, moze sie to nie podobac po czy sld i psl. Na lokalnym podworku moze sie nie podobac Romanowi, Stasikowi czy Małkowskiemu. Trudno.
Fakty sa takie, ze pis niewiele rozni sie od po. Inni ludzie, polityka ta sama. Po prostu zamienili sie stolkami.
~~Niebieskofioletowa Miechunka napisał(a): bla bla bla
~Limonkowy Dąb napisał(a): Bardzo ciekawa i rzeczowa konferencja. Pan minister bardzo szczegółowo opisał obietnice złożone przez Prawo i Spradliwosc podczas wyborów parlamentarnych, te juz spełnione i także te które zostaną spełnione w bliższym i dalszym czasie :-) Pan minister to bardzo mądra postać, niezwykle kompetentny i podkreślający swoje przywiązanie do wartości katolickich :-) pięknie PIS ! Oby tak dalej ! Polska jest jedna :-)