~~Zielonkawobrązowa Róża napisał(a): „dzieci dawały ciumka księdzu”. ....
emem napisał(a): M21W2 wyrazil swoja opinie, ja swoja. Kazdy ma prawo do prezentowania swoich opinii i tyle. To na forum.
A co do publikacji - przedstawiam fakty takimi jakimi one sa, a nie jak chca to widziec politycy. Moze sie to nie podoboac pis, moze sie to nie podobac po czy sld i psl. Na lokalnym podworku moze sie nie podobac Romanowi, Stasikowi czy Małkowskiemu. Trudno.
Fakty sa takie, ze pis niewiele rozni sie od po. Inni ludzie, polityka ta sama. Po prostu zamienili sie stolkami.
~~Wiśniowa Brodia napisał(a):~Żółtawa Porzeczka napisał(a): Wprowadzili 500+ a teraz wszystkie ceny szybują do góry. Paliwo w kwietniu zdrożało o jakieś 50 groszy. Teraz znowu cos przegłosują i po raz kolejny drożeje. Obiecują ludzią że coś dadzą a później są skutki. A ciemny naród głosuje na nich. Na tą PiS-owską chołote.
100 g wódki niszczy 100 000 komórek w mózgu. Uważaj bo niedługo zaczniesz gdakać i szukać robaków na trawniku.
japimacho napisał(a): Niestety na dzisiejsze spotkanie jest tylko jeden komentarz,
a naprawdę spodziewałem się więcej. Ale nasi dzisiejsi goście pokazali swoje prawdziwe oblicze. Tak , możecie mnie nazywać wariatem i oszołomem, ale Polska to również mój dom, nawet jeśli nie jestem ślepym wyznawcą POPisu. I mam prawo do własnych opinii. A dzisiejsze spotkanie pokazało mi tylko, ze mój kraj powoli staje się krajem zwykłych bezmózgich zombi, którzy są albo za Pisem albo za PO (wcześniej część z nich służyła sowietom, a teraz Brukseli). I nie można być normalnym Polakiem i każdy kto nie jest z nimi jest przeciwko nim (cholera, jeszcze widzę te twarze wykrzywione w takiej szczerej ludzkiej, bezinteresownej nienawiści) . Po prostu dzisiejsze spotkanie było skierowane do klakierów Pisu, za jakiś czas lizod..y PO zorganizują swoje spotkanie i będzie wszystko OK. Otóż nie będzie i nie jest OK i mam nadzieję, że kiedyś przegonimy tych wszystkich sługusów prezesów (Jarosławów, Grzesiów, Donaldów, czy też innych) i nastanie prawdziwa demokracja.
A i na koniec jeszcze małe prywatne wtrącenie.
Nie wiem Marcinie (emem), czy Twój tato był na tym spotkaniu jako osoba prywatna, czy jako dziennikarz. Ale podejrzewam raczej, że jako dziennikarz i niestety Jego protekcjonalny ton " idź pan stąd" niewiele ma wspólnego z dziennikarskim obiektywizmem. Te zachowanie, mowa ciała bardziej podchodziła mi pod psychofanatyka danej partii, w tym przypadku Pisu.
~Ciemnoróżowa Jeżówka napisał(a): Emem...nie obrazając nikogo ale idiotą nie ma sensu rozmowa na argumenty. On ich nigdy nie przyjmie. Nie ważne są fakty, realna sytuacja; ważne są wydmuchane problemy,które podgrzewają atmosferę. Ktoś napisał o amber gold jako przykładzie działan PO, ale zapomniał napisać o Skokach, które są dużo większą i prawdziwą aferą(zamiataną pod dywan). Z zajętego majatku amber gold pójdzie wszystko dla państwa,a naiwni obywatele nic nie dostaną, za Skoki płacimy my wszyscy. Taki jeden przykład daje dla wyznawców PiSu by pokazać obłudę rządzących, bo jak wspomniał Emem: cwaniacy byli, są i będa i tylko zmiana przepisów to uporządkuje(bo nie zlikwiduje do końca).
emem napisał(a): Gdybym chcial wplynac na wybory w Boleslawcu to bym w nich wystartowal. Rozwaze to.