Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Co z komisją w sprawie placu przy Łokietka?
~Płoworuda Tygrysówka niezalogowany
2 czerwca 2018r. o 9:02
Oliwkowy, halo...,mamy rok 2018 a jak sprawa wygląda wszyscy widzą. Argumenty za powołaniem komisji tyczą się spraw bieżących i tego co powiedział właściciel placu w wywiadzie bolec.info. Nie rób k...wy z logiki.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2 czerwca 2018r. o 9:07
Fragment wywiadu z prezesem SG:

"Redaktor: Szukam przyczyn tej blokady, może przy okazji tej inwestycji władze chciały dodatkowych pieniędzy na rzecz gminy na budowę infrastruktury za podpisanie tego aneksu?

Prezes: Proponowałem dofinansowanie dodatkowych gminnych inwestycji w wysokości 1 mln złotych.

Redaktor:I co, nie chcieli?

Prezes: Sekretarz Jerzy Zieliński moją propozycję zignorował i zażądał na gminne inwestycje 9 mln. Nie było mnie na to stać, bo ja nie mam pieniędzy z podatków, ja muszę je zarobić."

~~Oliwkowy Rozchodnik niezalogowany
2 czerwca 2018r. o 13:12
~Szarobrunatny Nawłoć napisał(a): Oliwkowy, widać żeś albo klakier ratuszowy, albo masz ograniczone IQ. Gdyby Małkowski był w tej grupie to chyba nie strzelałby sobie w kolano chcąc wyjaśnienia sprawy. Jeśli nie wiesz kto rządzi w tym mieście od prawie 25 lat to idź zapytaj mamy, pewnie wie lepiej.

Właśnie to robi.
~~Oliwkowy Rozchodnik niezalogowany
2 czerwca 2018r. o 13:22
~Płoworuda Tygrysówka napisał(a): Oliwkowy, halo...,mamy rok 2018 a jak sprawa wygląda wszyscy widzą. Argumenty za powołaniem komisji tyczą się spraw bieżących i tego co powiedział właściciel placu w wywiadzie bolec.info. Nie rób k...wy z logiki.

To nie ja mam problem z logiką tylko TY. Prezes mówił o tym co się działo w 2018 roku czy w 2007 roku? Halo , halo tu ziemia. Chcecie grzebać się w historii chociaż w latach 2007-2010 w tym układzie tkwiliście po szyję. Masz wątpliwości to do prokuratury.
~Szarobrunatny Nawłoć niezalogowany
2 czerwca 2018r. o 14:10
Nie gadać z Oliwkowym, umoczony w układzie. Udaje że nie wie kto podejmował i podejmuje decyzje w mieście.
~Stalowa Tunbergia niezalogowany
2 czerwca 2018r. o 15:26
W Głogowie jeden radny co tropił lokalne afery właśnie "się powiesił" :(
9176
kc
2 czerwca 2018r. o 15:34
~Stalowa Tunbergia napisał(a): W Głogowie jeden radny co tropił lokalne afery właśnie "się powiesił" :(

W tym wypadku trudniej będzie uznać to za samobójstwo, tak jak to było w przypadku Lepera.
2 czerwca 2018r. o 15:44
Oliwkowy, brnij dalej z pomówieniami pod adresem Małkowskiego, a nie zdziwię się że poda sprawę do prokuratury żeby poznać kim jesteś. Będzie trochę wstyd, prawda?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza