~~Liliowoniebieska Wierzba napisał(a): Małkowski pracuje w Uzdrowisku Świeradów.Z tego co mi wiadomo Cołokidzi jeszcze go nie wykupił,więc zależności nie ma.
~~Jasnozielony Sumak napisał(a):Nie ma,skutecznie przepłoszono go z KGHM.~~Liliowoniebieska Wierzba napisał(a): Małkowski pracuje w Uzdrowisku Świeradów.Z tego co mi wiadomo Cołokidzi jeszcze go nie wykupił,więc zależności nie ma.
A czy J.C nie ma udzialow w tym uzdrowisku?
~~Czarnawy Tulipan napisał(a):~~Jasnozielony Sumak napisał(a):Nie ma,skutecznie przepłoszono go z KGHM.~~Liliowoniebieska Wierzba napisał(a): Małkowski pracuje w Uzdrowisku Świeradów.Z tego co mi wiadomo Cołokidzi jeszcze go nie wykupił,więc zależności nie ma.
~~Jasnozielony Sumak napisał(a):~~Czarnawy Tulipan napisał(a):~~Jasnozielony Sumak napisał(a):Nie ma,skutecznie przepłoszono go z KGHM.~~Liliowoniebieska Wierzba napisał(a): Małkowski pracuje w Uzdrowisku Świeradów.Z tego co mi wiadomo Cołokidzi jeszcze go nie wykupił,więc zależności nie ma.
Czyli Panowie nie utrzymują żadnych kontaktów - ani towarzyskich, ani biznesowych?
Czy żona Pana Małkowskiego nie pracuje w TV należącej do J.C?
~~Płoworuda Tygrysówka napisał(a): "...Od miasteczka, aż do siedziby powiatu wszyscy prokuratorzy i sędziowie biorą udział w sutych imprezach, które wyprawia nasz biznesmen. Nawet gdy uroczystość dwudziestolecia firmy przypada w dzień Wigilii, to goście zorganizowanego przez biznesmena balu otrzymują dyspensę i mogą do woli raczyć się, w tym czasie, napojami obfitującymi w dobrze stężony alkohol.Przez lata wmawiano nam ,że samorząd lokalny to jedyny ratunek dla Polski ze względu na transparentność działań,"król"jest nagi " również w BOLESŁAWCU!
Prezydent miasta trwa na swojej pozycji wyłącznie dzięki wsparciu biznesmena, ten nie wymaga od niego zbyt wiele...."
Całość:
http://gadowskiwitold.pl/publicystyka/lokalna-sitwa-%E2%80%93-studium-przypadku
~~Płoworuda Tygrysówka napisał(a): "..
Całość:
http://gadowskiwitold.pl/publicystyka/lokalna-sitwa-%E2%80%93-studium-przypadku