~Pomarańczowożółta Brodia napisał(a): Świetny wywiad, mądry człowiek z tego Rudyka. Mam nadzieję, że mu się uda, od lat go widuje podczas przeróżnych lokalnych imprez, wiem ze potrafi gadać z młodymi, jest świetnym organizatorem, logistykiem i managerem, kogoś takiego potrzeba:) Pozdrawiam!
falco napisał(a): kto może omija problemy ''polski urzędniczej ''
kilka kilometrów i jesteś w Czechach a tam ...w godzinę załatwiasz wszystko to co trwa tu niekiedy dniami ...
a podatki?...kto się o to otarł ten dobrze wie jak jest ...;)
pierdzielenie takich Rudyków można traktować rozrywkowo ale absolutnie nie na poważnie ...
co konkretnie ma do zaproponowania?
pracę z najniższą krajową bo reszta ''spod stołu''?
a gdzie miejsce i na godną emeryturę ?...;)
a może chodzi mu o kolejne ''etaty na strefach''?
za ile?
mam nadzieję że żaden ''młody '' nie kupi się na takie pierdzielenie i spieprzy z tego kraju tam gdzie będzie mógł godnie żyć a nie tu np. czekać w kolejkach na przyjęcie przez specjalistę ''doktora ''
już ktoś tak niedawno bredził coś o tym jaki to raj na ziemi stworzy tym co to ''za Tuska'' wyjechali a teraz będą wracać całymi tabunami ...
wracają ?....hahahahahaha
~~Oliwkowy Rozchodnik napisał(a):falco napisał(a): kto może omija problemy ''polski urzędniczej ''
kilka kilometrów i jesteś w Czechach a tam ...w godzinę załatwiasz wszystko to co trwa tu niekiedy dniami ...
a podatki?...kto się o to otarł ten dobrze wie jak jest ...;)
pierdzielenie takich Rudyków można traktować rozrywkowo ale absolutnie nie na poważnie ...
co konkretnie ma do zaproponowania?
pracę z najniższą krajową bo reszta ''spod stołu''?
a gdzie miejsce i na godną emeryturę ?...;)
a może chodzi mu o kolejne ''etaty na strefach''?
za ile?
mam nadzieję że żaden ''młody '' nie kupi się na takie pierdzielenie i spieprzy z tego kraju tam gdzie będzie mógł godnie żyć a nie tu np. czekać w kolejkach na przyjęcie przez specjalistę ''doktora ''
już ktoś tak niedawno bredził coś o tym jaki to raj na ziemi stworzy tym co to ''za Tuska'' wyjechali a teraz będą wracać całymi tabunami ...
wracają ?....hahahahahaha
A nie zapomnisz zgasić światła jak już wszyscy wyjadą?