~~Bladofioletowa Truskawka napisał(a): Pan Rudyk to ciekawy kandydat. Poczekam na to, co dalej pokaże w kampanii. Słyszałem dobre opinie na temat jego działalności. Powodzenia
~Zielonobiała Puszkinia napisał(a): Srebrna Facelia wyjaśnij mi proszę w jaki sposób konkursy czy szkolenia miałyby przynosić zyski?
Udział miałby być płatny? A wstęp biletowany jak do kina? Ulgowy normalny i środy z PCEiKK-a? Skoro twierdzisz że są organizowane wyżej wymienione wydarzenia to organ ten spełnia swoją rolę . Wydaje mi się, że nie do końca rozumiesz funkcjonowanie administracji publicznej/samorządowej to nie są centra rozrywki nastawione na zysk. Pozdrawiam. A co do samego kandydata na kandydata za mało konkretów mam nadzieję że jeszcze rozwinie niektóre myśli bo przydałaby się ciekawa alternatywa dla urzędującego prezydent.
~~Płoworuda Tygrysówka napisał(a): Z wypowiedzi Rudyka wynika że to, że tak jest z tym placem na Zgorzeleckiej to wina Romana... Wszystko jasne i potwierdza konieczność powołania niezależnej komisji no ale radni Romana nie chcieli, a radni Po nie byli na głosowaniu.
Reszta bez komentrza. Słabo...