Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nie dam się zastraszyć
~Jasnolawendowy Grab niezalogowany
4 lipca 2018r. o 15:44
Nie ma bolec party,nie ma blusa nad bobren,nie ma glinocośtam.
Idzie nowe będzie Glina Show ,novy B&B,będzie novy bolecshowparty.
Więc o co chodzi ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ciemnoczekoladowy Brokuł niezalogowany
4 lipca 2018r. o 15:45
Bezimienny opis spotkania świadczy, że chyba nie ma Pan żadnych dowodów na to, iż do takiej rozmowy w ogóle doszło. Jak jest Pan taki nieustraszony, to proszę o więcej informacji o kogo chodzi, chyba że boi się Pan spotkania w sądzie? Bez dowodów, to każdy może sobie taką historię wymyślić i opisać. Konkrety, konkrety plis.
~Płomienista Tawuła niezalogowany
4 lipca 2018r. o 15:46
Bolec.info gora.Pozdrowienia dla Całej Redakcji-przystojnych Panõw
~Płomienista Tawuła niezalogowany
4 lipca 2018r. o 15:52
panie Kaziu jest PAN wysportowany i silny. Nie wiedza z kim zadzierają.Cała Redakcja silnych Redaktorów.Najchetniejbym dołączyła bym do Was.Pozdrawiam
~Rubinowy Groszek niezalogowany
4 lipca 2018r. o 17:21
Acha, to poziom byłby wtedy wysoki :-D
315
#mir.ko nieaktywny
4 lipca 2018r. o 17:34
Skoro... : "Na portalu i w gazecie Bolec.Info zawsze będę nazywał rzeczy po imieniu."

to czemu użył Pan tłumaczenia : "Zasugerował mi, żebym „nie wchodził pomiędzy niego a Nowaka”",

Nie wiadomo o co chodzi
211
skorn
4 lipca 2018r. o 17:37
skun871 napisał(a): Mam duże zastrzeżenia jeżeli chodzi o gramatykę, składnię, ortografię zamieszczanych artykułów. Przy takiej ilości błędów śmiem twierdzić, że nikt nie sprawdza tekstów przed publikacją lub robi to bardzo nieumiejętnie.
Zastrzeżenia można również mieć co do samej pracy dziennikarskiej. Publikowane są tylko tematy wyłożone na przysłowiowej tacy. Brak ze strony redakcji i dziennikarzy zaangażowania, wnikliwości oraz samodzielnego ustalenia pewnych faktów, nie wspominając już o jakimkolwiek śledztwie dziennikarskim.
Kilka razy podsuwałem bardzo ciekawe tematy dotyczące pewnych nieprawidłowości w powiecie, niektóre tematy pachniały prawdziwym skandalem, ale niestety nic nie zostało w żadnej sprawie ustalone.
Jeżeli chodzi o obiektywizm to również mam mieszane uczucia. Czytając teksty Pana Kazimierza od razu czuć niechęć wobec pewnych osób (m.in. Burmistrza Nowogrodźca), ale tu akurat jako mieszkaniec tej gminy, podzielam te uczucia.. Mimo wszystko dziennikarz powinien dostrzec zarówno pozytywy jak i negatywy.

+1

Nie wiem na jakiej zasadzie współpracuje z bolec.info Bernard, ale myślę, że można by jego umiejętności wykorzystywać lepiej, niż ma to miejsce. Dla pana Kazimierza relacje emeryten-party i różnych bibek na wioskach, a dla Bernarda konkretna dziennikarska robota - rozmowy z politykami, wspomniane dziennikarstwo śledcze itp. To jest powiat, jest o czym pisać.

Podejrzewam jednak, że wszystko rozbija się o pieniądze. Nepotyzm jest tani.

<i>
~Pożółkła Gailadia niezalogowany
4 lipca 2018r. o 19:14
Proszę zejść na ziemię z tym swoim "obiektywizm". Albo nie zna Pan znaczenia tego słowa, albo wprowadza czytelników w błąd, bo niektóre teksty m.in o polityce czy sądach nie mają obiektywnego poglądu na sytuację a wręcz przeciwnie - kreują daną informacje w taki sposób, by na swoją korzyść wydobyć albo coś dobrego albo coś złego, a zataić możliwe argumenty sprzeczne co do zdania na dany temat. Niestety nie jesteście jako bolec.info a także ... dla mnie wiarygodnymi źródłami informacji. Zresztą co ja będę pisał, sami wiecie co chcecie osiągnąć i nie myslcie, że ludzie tego nie widzą.

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza