Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nie dam się zastraszyć
6807
#cemoi07 nieaktywny
4 lipca 2018r. o 19:19
... nie mam zielonego pojęcia, kto to mógł Pana zaczepić
ale sk**yn musi to być wielki!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1
emem
4 lipca 2018r. o 19:19
Gailadia :D :D :D

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~Ciemnożółty Buk niezalogowany
4 lipca 2018r. o 19:57
Na koncertach zespołu "Raz Dwa Trzy" nikt już nie waży się pokazać w koszulce z napisem "Kocham Nowaka".
Jest chroniona patentem i wybitnym pomysłem autorskim.

Panie B.Nowak !
Swego czasu spieprzył Pan Nam koncert.
Co dalej ?
~Zazieleniały Ligustr niezalogowany
4 lipca 2018r. o 20:42
„Śmietnisko nie będzie stertą omyłkowo zostawionych rzeczy, ale śmietniskiem. „
O jakim śmietnisku jest mowa w tekście???
Był Pan również zastraszony przez kogoś???
O co chodzi????
~~Złocistoruda Forsycja niezalogowany
4 lipca 2018r. o 22:01
~Zazieleniały Ligustr napisał(a): „Śmietnisko nie będzie stertą omyłkowo zostawionych rzeczy, ale śmietniskiem. „
O co chodzi????

Burmistrz Relich ciągle odgrażał się,że pozwie portal do sądu ,
~Ciemnoczekoladowy Brokuł niezalogowany
4 lipca 2018r. o 22:31
Czy zdarzyło się szanownej redakcji spotkać w sądzie z konkurencją? Jeżeli tak to jaki był finał tych spotkań?
~~Myszata Czubatka niezalogowany
4 lipca 2018r. o 23:34
Mamy jeszcze wolność słowa i nie wiem jakim prawem portal konkurencyjny może zabraniać drugiemu portalowi podejmowania określonych tematów. Na drugi raz niech Pan właczy dyktafon i nagra to, co ten Pan ma do powiedzenia.
29
Bernard
4 lipca 2018r. o 23:47
~Zazieleniały Ligustr napisał(a): „Śmietnisko nie będzie stertą omyłkowo zostawionych rzeczy, ale śmietniskiem. „
O co chodzi????

A Wilki już nigdy nie wezmą udziału w kampanii wyborczej : )

Dopisane 04.07.2018r. o godz. 23:39:

~~Myszata Czubatka napisał(a): Mamy jeszcze wolność słowa i nie wiem jakim prawem portal konkurencyjny może zabraniać drugiemu portalowi podejmowania określonych tematów. Na drugi raz niech Pan właczy dyktafon i nagra to, co ten Pan ma do powiedzenia.

My uprzedzamy jeśli coś nagrywamy.

Dopisane 04.07.2018r. o godz. 23:40:

~Ciemnoczekoladowy Brokuł napisał(a): Czy zdarzyło się szanownej redakcji spotkać w sądzie z konkurencją? Jeżeli tak to jaki był finał tych spotkań?

Ostatnio jak wychodziliśmy z sądu to konkurencja do niego biegła : )

Dopisane 04.07.2018r. o godz. 23:47:

skorn napisał(a):

Nie wiem na jakiej zasadzie współpracuje z bolec.info Bernard, ale myślę, że można by jego umiejętności wykorzystywać lepiej, niż ma to miejsce. Dla pana Kazimierza relacje emeryten-party i różnych bibek na wioskach, a dla Bernarda konkretna dziennikarska robota - rozmowy z politykami, wspomniane dziennikarstwo śledcze itp. To jest powiat, jest o czym pisać.

Podejrzewam jednak, że wszystko rozbija się o pieniądze. Nepotyzm jest tani.

Współpracuję z Bolec.Info, a właściwie pracuję dla Bolec.Info na zasadach zadowalających obie strony.
Zakładając że mam jakieś umiejętności, są one wykorzystywane dobrze. Pisząc, że dla pana Kazimierza emeryten party, nie jesteś sprawiedliwy. Nawet nie zdajesz sobie sprawy ile rzeczy i spraw on ogarnia.
Co do rozmów z politykami w moim wydaniu, szczerze: wolę rozmowy z ludźmi spoza polityki, przynajmniej nie wiem co usłyszę.
O dziennikarstwie śledczym w Bolesławcu nie ma co myśleć.
O pieniądze nic się nie rozbija a o nepotyzmie nie ma u nas mowy, nie jesteśmy firmą samorządową.

bobrzanie.pl
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!