japimacho napisał(a): Obiektywnie oceniając, żaden z bolesławieckich portali nie jest obiektywny.
~~Ceglastoróżowy Agrest napisał(a): Jaki niby cel miałby odnieść ów hipotetyczny przedstawiciel innego portalu wypowiadając te słowa? Wchodzenie między niego a Nowaka ? Przecież to są dwa odległe bieguny i żadne wchodzenie niczego nie zmieni .
Jak dla mnie cała historyjka jest wyssana z palca.
~~Mlecznobiały Hebe napisał(a):~~Ceglastoróżowy Agrest napisał(a): Jaki niby cel miałby odnieść ów hipotetyczny przedstawiciel innego portalu wypowiadając te słowa? Wchodzenie między niego a Nowaka ? Przecież to są dwa odległe bieguny i żadne wchodzenie niczego nie zmieni .
Wystarczy sprawdzić kto jest w Stowarzyszeniu Boleslawianie.eu i później połączyć kropki. Historyjka nie jest wyssana z palca.
~~Ceglastoróżowy Agrest napisał(a):~~Mlecznobiały Hebe napisał(a):~~Ceglastoróżowy Agrest napisał(a): Jaki niby cel miałby odnieść ów hipotetyczny przedstawiciel innego portalu wypowiadając te słowa? Wchodzenie między niego a Nowaka ? Przecież to są dwa odległe bieguny i żadne wchodzenie niczego nie zmieni .
Wystarczy sprawdzić kto jest w Stowarzyszeniu Boleslawianie.eu i później połączyć kropki. Historyjka nie jest wyssana z palca.
Wiem kto jest w tym stowarzyszeniu - prosze wyjaśnij mi co zmienią artykuły na bolec czy bobrzanie?