~~Żółtawozielony Kuklik napisał(a): Bernard napisał(a): Ja nie usprawiedliwiam 45 000 zł "Bogdana" ani 54 000 stowarzyszenia, które teraz coś tam usiłuje płodzić, ja widziałem parę Gliniada i uważam że 45 czy 50 tysięcy to nie jest dużo pieniędzy za tę imprezę.
Zgadza się że to nie dużo. Dlatego wystarczyłoby żeby Papa przyjął oferowane 20 tysi z miasta a pozostałe z województwa od sponsorów itp. W końcu jako businessman chyba potrafi? W innych miastach można a w bolcu nie ?
Oferowane przez miasto? Nie wiem ile miasto oferowało w tym roku Bogdanowi, wiem, że proponowano mu piątek albo niedzielę na Gliniadę , widać patent z podróbką na sobotę już był w toku...
Dopisane 27.07.2018r. o godz. 15:03:
~~Platynowy Żeniszek napisał(a): Tego rodzaju twoja argumntacja ad personam włącza sie gdy juz nie ma argumentow. Wykazalem ze zawyzales liczbe glinolodow . Przestan pisac swinskie teksty.
Ad personam... oznacza to "argument wymierzony w osobę" a ty jesteś anonimem, nie osobą : )
Wykazałeś że umiesz włączyć play na YouTube i (być może) liczyć. No i że masz dużo wolnego czasu : )
Gratuluję szczerze wszystkich trzech rzeczy.
Jakbyś jeszcze umiał wytłumaczyć dlaczego uważasz moje teksty za świńskie to miało może jakiś sens.
Zmoderowano 27.07.2018 godz.17:46 - powód: (moderator)