Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławianie protestują w sprawie sądów
~~Złocistobrązowy Osteospermum niezalogowany
26 lipca 2018r. o 22:36
Przecież tam byli same znicze mogli siebie podpalić
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brudnoszary Wrzos niezalogowany
26 lipca 2018r. o 22:44
Co to nagrywający coś buczy pod nosem ,nic nie rozumiem
~~Zielonkawożółty Kosmos niezalogowany
26 lipca 2018r. o 22:45
~~Szarobłękitny Sumak napisał(a):
~~Morska Firletka napisał(a):
~Szarobrunatny Wilczomlecz napisał(a): Witam,mieszkam w Niemczech,nie jestem w temacie.Prosze o obiektywną opinie odnośnie tych strajków.Dziekuje

jakie strajki ? wieksze protesty sa u ciebie o podwyzki

Nie słuchaj ...ów W Poznaniu Wrocławiu Warszawie manifestowało wiele tysięcy ludzi ,Natomiast tym z maleńkiego Bolesławca którzy się nie bali i przyszli pod Sąd należy się wielki szacunek za odwagę .,Ja bylem ostatnio z żoną i jestem w aktach policyjnych bo robili nam z krzaków zdjęcia .

jak się zmieni władza to będziesz mógł powiedzieć że walczyłeś z systemem ,a odszkodowanie też będzie się należało

Zastosowana autokorekta

~~Brązowozłota Pragnia niezalogowany
26 lipca 2018r. o 22:53
"Przecież tam byli same znicze..... "
Złocistobrązowy Osteospermum czy potrafisz sklecić jedno logiczne zdanie ??

Tam byli odważni ludzie, którzy, nie biorą udziału w PIS- owskim kabarecie.

Prezydent mógł w jednej chwili zmienić datę referendum żeby argument senatorów PIS dotyczący złego terminu przestał istnieć. Ale odegrali wspólnie ten kabaret żeby nie wstydzić się niskiej frekwencji.
~~Szarobłękitny Sumak niezalogowany
26 lipca 2018r. o 22:55
~~Zielonkawożółty Kosmos napisał(a):
~~Szarobłękitny Sumak napisał(a):
~~Morska Firletka napisał(a):
~Szarobrunatny Wilczomlecz napisał(a): Witam,mieszkam w Niemczech,nie jestem w temacie.Prosze o obiektywną opinie odnośnie tych strajków.Dziekuje

jakie strajki ? wieksze protesty sa u ciebie o podwyzki

Nie słuchaj ...ów W Poznaniu Wrocławiu Warszawie manifestowało wiele tysięcy ludzi ,Natomiast tym z maleńkiego Bolesławca którzy się nie bali i przyszli pod Sąd należy się wielki szacunek za odwagę .,Ja bylem ostatnio z żoną i jestem w aktach policyjnych bo robili nam z krzaków zdjęcia .

jak się zmieni władza to będziesz mógł powiedzieć że walczyłeś z systemem ,a odszkodowanie też będzie się należało

Tobie już się należy dodatek na dobrego psychiatrę .

Zastosowana autokorekta

~~Sina Golteria niezalogowany
26 lipca 2018r. o 22:59

Popytaj niemieckich sąsiadów ilu sędziów z NRD zostało odsuniętych od wykonywania zawodu po przyłączeniu do Niemiec. wg mojej wiedzy 60-70 %.
A ilu po transformacji w Polsce. O % m.in. dzięki prof. Strzemboszowi.
POzostała więc korporacyjna "kasta nadzwyczajna" o głębokich postkomunistycznych korzeniach, pozostająca-po okrągłym stole - na usługach "liberałów" : Unii Demokratycznej, KLD, SLD i PO.
P.S.
Jak popytasz sąsiadów to daj znać jak z tymi nrd-owskimi sędziami
~~Szarobłękitny Sumak niezalogowany
26 lipca 2018r. o 23:06
~~Sina Golteria napisał(a):

Popytaj niemieckich sąsiadów ilu sędziów z NRD zostało odsuniętych od wykonywania zawodu po przyłączeniu do Niemiec. wg mojej wiedzy 60-70 %.
A ilu po transformacji w Polsce. O % m.in. dzięki prof. Strzemboszowi.
POzostała więc korporacyjna "kasta nadzwyczajna" o głębokich postkomunistycznych korzeniach, pozostająca-po okrągłym stole - na usługach "liberałów" : Unii Demokratycznej, KLD, SLD i PO.
P.S.
Jak popytasz sąsiadów to daj znać jak z tymi nrd-owskimi sędziami

Widzisz Czytelniku sam piszesz,sądy służyły UD ,KLD ,SLD ,PSL I PO a teraz mają służyć tylko PISowi .

Zastosowana autokorekta

~~Sina Golteria niezalogowany
26 lipca 2018r. o 23:13
Czytaj uważnie: służyły okrągłostołowemu układowi.
A służyć powinny Polsce i Polakom.
Posłuchaj Piotra Unruga na 1 stronie, może coś do Ciebie dotrze
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza