~~Szarobłękitny Sumak napisał(a):~~Morska Firletka napisał(a):~Szarobrunatny Wilczomlecz napisał(a): Witam,mieszkam w Niemczech,nie jestem w temacie.Prosze o obiektywną opinie odnośnie tych strajków.Dziekuje
jakie strajki ? wieksze protesty sa u ciebie o podwyzki
Nie słuchaj ...ów W Poznaniu Wrocławiu Warszawie manifestowało wiele tysięcy ludzi ,Natomiast tym z maleńkiego Bolesławca którzy się nie bali i przyszli pod Sąd należy się wielki szacunek za odwagę .,Ja bylem ostatnio z żoną i jestem w aktach policyjnych bo robili nam z krzaków zdjęcia .
Zastosowana autokorekta
~~Zielonkawożółty Kosmos napisał(a):~~Szarobłękitny Sumak napisał(a):~~Morska Firletka napisał(a):~Szarobrunatny Wilczomlecz napisał(a): Witam,mieszkam w Niemczech,nie jestem w temacie.Prosze o obiektywną opinie odnośnie tych strajków.Dziekuje
jakie strajki ? wieksze protesty sa u ciebie o podwyzki
Nie słuchaj ...ów W Poznaniu Wrocławiu Warszawie manifestowało wiele tysięcy ludzi ,Natomiast tym z maleńkiego Bolesławca którzy się nie bali i przyszli pod Sąd należy się wielki szacunek za odwagę .,Ja bylem ostatnio z żoną i jestem w aktach policyjnych bo robili nam z krzaków zdjęcia .
jak się zmieni władza to będziesz mógł powiedzieć że walczyłeś z systemem ,a odszkodowanie też będzie się należało
Zastosowana autokorekta
~Szarobrunatny Wilczomlecz napisał(a): Witam,mieszkam w Niemczech,nie jestem w temacie.Prosze o obiektywną opinie odnośnie tych strajków.Dziekuje
~~Sina Golteria napisał(a):~Szarobrunatny Wilczomlecz napisał(a): Witam,mieszkam w Niemczech,nie jestem w temacie.Prosze o obiektywną opinie odnośnie tych strajków.Dziekuje
Popytaj niemieckich sąsiadów ilu sędziów z NRD zostało odsuniętych od wykonywania zawodu po przyłączeniu do Niemiec. wg mojej wiedzy 60-70 %.
A ilu po transformacji w Polsce. O % m.in. dzięki prof. Strzemboszowi.
POzostała więc korporacyjna "kasta nadzwyczajna" o głębokich postkomunistycznych korzeniach, pozostająca-po okrągłym stole - na usługach "liberałów" : Unii Demokratycznej, KLD, SLD i PO.
P.S.
Jak popytasz sąsiadów to daj znać jak z tymi nrd-owskimi sędziami
Zastosowana autokorekta