Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławianie protestują w sprawie sądów
~~Poczerwieniała Niezapominajka niezalogowany
27 lipca 2018r. o 7:31
https://jbzdy.pl/obr/783158/wolne-sady
I wszystko w temacie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Poczerwieniała Niezapominajka niezalogowany
27 lipca 2018r. o 7:37
Buahahaa, "liczna" reprezentacja starszych panstwa (przyp. tych ktorzy stracili swoje przywileje uzyskane za komuny) przyszla protestowac i stworzyc podziemie opozycyjne. Ja sie pytam - czy na miejscu byl lekarz psychiatra ? czy po tym zrywie narodowym przybylo pacjentow w szpitalu ?
A tak na powaznie to gdzie te przesladowania ? Czy ktos z uczestniczacych w tej imprezie spotkal sie z opresjami ? Czy kogokolwiek spałowano ? Wszystko to wyglada na rozdwojenie jaźni.
BTW. Widze tu takze nauczyciela z czasow PZPR.
~Pozłocista Gynostemma niezalogowany
27 lipca 2018r. o 7:42
Obejrzałem posłucham... Słychać co jakiś czas ze coś trzeba robić, że trzeba się organizować coś przedsiębrać, ale na gadaniu I paleniu świeczek przy pitu pitu się kończy. To bardziej mi przypomina jakieś zmanieryzowane towarzystwo minionej epoki PRL w której akurat im żyło się lepiej. Tu nie o sądy chodzi tylko o opór przeciw PiS w ogóle. Czemu dziennikarz nie zapytał o konkrety? Przeciw jakim zapisom protestują i co niby z tego ma wynikać. Trochę to śmieszne, pokraczne i kompletnie oderwane od rzeczywistości. Troszkę mózgi wyprane, bo znam wielu mądrych świadomych ludzi w Bolesławcu i jakoś nie przyszli. No ale mamy demokrację, można przyjść i poświrować. Wiem tylko że jakby np. we Francji czy w Niemczech robili takie cyrki pod parlamentami co u nas, to by im policja spuściła srogi wpierdziel, coś jak za PO górników pod JSW... z broni gładkolufowej. Idźcie wnuki bawić.
~Płoworuda Tygrysówka niezalogowany
27 lipca 2018r. o 7:45
Nawet radiowozu nie oddelegowali... Kingsajz dla każdego :D
~~Jasnobrunatna Trzmielina niezalogowany
27 lipca 2018r. o 8:31
Nie ma co kruszyć kopii. Tym ludziom po prostu powieki się wolniej otwierają. Ot taka przypadłość związana z peselem.
~Ognistoczerwona Kalmia niezalogowany
27 lipca 2018r. o 9:04
A był Dziadek Płaczek ????? , na ostatnim proteście tak mnie ujęło jego zmartwienie o Konstytucjie i zmianach w sądownictwie oraz te prawdziwe łzy płynące .
Kabaret Boleslawieckich starszych pan i panów .
Tu potrzebne jest natychmiastowe objęcie protestujących opieką psychologiczną , po przeżyciu takiej traumy powinna być zastosowana długotrwała rekonwalescencja sfinansowana z
Budżetu miasta Bolesławca . Hihihihih
~~Paliowa Morwa niezalogowany
27 lipca 2018r. o 9:08
~Pozłocista Gynostemma napisał(a): Obejrzałem posłucham... Słychać co jakiś czas ze coś trzeba robić, że trzeba się organizować coś przedsiębrać, ale na gadaniu I paleniu świeczek przy pitu pitu się kończy. To bardziej mi przypomina jakieś zmanieryzowane towarzystwo minionej epoki PRL w której akurat im żyło się lepiej. Trochę to śmieszne, pokraczne i kompletnie oderwane od rzeczywistości. Troszkę mózgi wyprane, bo znam wielu mądrych świadomych ludzi w Bolesławcu i jakoś nie przyszli. No ale mamy demokrację, można przyjść i poświrować. Wiem tylko że jakby np. we Francji czy w Niemczech robili takie cyrk pod parlamentami to by im policja spuściła srogi wpierdziel, coś jak za PO górników pod JSW... Idźcie wnuki bawić.

Aty młody idż sobie j.a.j.a. lizać...!
~~Złocista Dalia niezalogowany
27 lipca 2018r. o 9:10
Słuchajcie! Wszyscy którzy tam byli to zdrajcy! Oni chcą demokracji i konstytucji? Potracili emerytury to protestują z nadzieją, że PO wróci do władzy i odzyskają pieniądze! Stety nie odzyskają nawet jak PO dojdzie do władzy bo to chciwi złodzieje! Kolejni to Ci związaniu z sądem. Boją się o stołki i koryto! Stracicie to wszystko! Zdrajcy !

Ja ktoś był bezinteresownie to przepraszam ale uszanuj wolę większości. Chcemy zmian.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.