Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławianie protestują w sprawie sądów
~Biskupi Sadziec niezalogowany
26 lipca 2018r. o 23:19
Banda ...i i idiotów!

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Liliowoniebieska Wierzba niezalogowany
27 lipca 2018r. o 0:39
Hahha ja widziałem jak się do zdjęcia grupowego ustawiali, przecież to jakaś komedia normalnie a nie protest nawet. Popalili świeczki, poszły do domu i na co tyle artykułów i namawia i skoro marny efekt??? Więcej ludzi w kawiarni o tej porze siedzi w rynku
~Liliowoniebieska Wierzba niezalogowany
27 lipca 2018r. o 0:43
Kurde, samozwańczy bohaterowie :D ale fajnie, zróbcie fikołka
~~Woskowożółty Łubin niezalogowany
27 lipca 2018r. o 4:29
~Liliowoniebieska Wierzba napisał(a): Hahha ja widziałem jak się do zdjęcia grupowego ustawiali, przecież to jakaś komedia normalnie a nie protest nawet. Popalili świeczki, poszły do domu i na co tyle artykułów i namawia i skoro marny efekt??? Więcej ludzi w kawiarni o tej porze siedzi w rynku

I nikt nie zginął ,nudy . hihihihihihihihihihi

,,Jarosław Kaczyński na antenie TVP wyjaśniał, że powodem odrzucenia referendum prezydenta był jego termin. Mówił też o tym, że wygranie wyborów w dużych miastach będzie trudne, ze względu na "różne telewizje".
~Pawa Cebulica niezalogowany
27 lipca 2018r. o 6:55
Srednia wieku pokazuje z jakiej sa epoki
~~Celestynowy Tamaryszek niezalogowany
27 lipca 2018r. o 6:55
Więcej ludzi było u Turka w kebabie,tylko przeciw czemu oni protestowali?Niech żyją wolne ,tłuste kebaby!
~Pawa Cebulica niezalogowany
27 lipca 2018r. o 7:00
Mohery z PO --- dobre
~Pozłocista Gynostemma niezalogowany
27 lipca 2018r. o 7:30
Obejrzałem posłucham... Słychać co jakiś czas ze coś trzeba robić, że trzeba się organizować coś przedsiębrać, ale na gadaniu I paleniu świeczek przy pitu pitu się kończy. To bardziej mi przypomina jakieś zmanieryzowane towarzystwo minionej epoki PRL w której akurat im żyło się lepiej. Trochę to śmieszne, pokraczne i kompletnie oderwane od rzeczywistości. Troszkę mózgi wyprane, bo znam wielu mądrych świadomych ludzi w Bolesławcu i jakoś nie przyszli. No ale mamy demokrację, można przyjść i poświrować. Wiem tylko że jakby np. we Francji czy w Niemczech robili takie cyrk pod parlamentami to by im policja spuściła srogi wpierdziel, coś jak za PO górników pod JSW... Idźcie wnuki bawić.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.