~Topazowa Papryka napisał(a): Zgadzam się z poprzednia wypowiedzią.Za rządów pana Relicha zrobiono więcej dla miasta i mieszkańców gminy
~Żółtawy Tulipanowiec napisał(a): To twoje zdanie. Ja uwazam, ze p. Relich to najlepszy Burmistrz.
~~Pszeniczny Kielichowiec napisał(a):~Żółtawy Tulipanowiec napisał(a): To twoje zdanie. Ja uwazam, ze p. Relich to najlepszy Burmistrz.
Lepszy od Kowalika? Lepszy od Szczerbienia?
Jak będzie 10 burmistrzów, to wtedy można mówić że najlepszy. Na razie mało liczna konkurencja.
~~Kruczoczarny Maczek napisał(a): brakuje współpracy mieszkańców z władza niestety, bo gdy jest dobrze to ludzi nic nie interesuje co sie dzieje wokół nich maja to w poważaniu bo przecież ich to nie dotyczy dopiero w obliczu jakiegoś wydarzenia tego typu wszyscy winni tylko nie ja i tak jest zawsze. A WŁADZA POWINNA KAŻDEMU WYBUDOWAĆ DOM I WTEDY BYŁOBY OK I WYPŁACIC ODSZKODOWANIE PROPONUJE choc nie ubezpieczyli bo po co przecież nic sie nie działo u mnie wcześniej tylko u sąsiada. :)
pozdr
~~Granatowoszara Jodła napisał(a):~Topazowa Papryka napisał(a): Zgadzam się z poprzednia wypowiedzią.Za rządów pana Relicha zrobiono więcej dla miasta i mieszkańców gminy
To podaj co takiego zrobiono dla mieszkańców wiosek ,przez 12 lat nie zrobiono 1 metra chodnika przy drogach gminnych .dalej wioski są nie oświetlone ,dostęp do świetlic poniemieckich jest ograniczony i kosztowny .Teraz robi się boisko gdzie nie ma żadnej drużyny tylko po to żeby było gdzie zrobić dożynki gminne .Rynek jak lej po bombie podobnie wyglądają prace przy Czerwonym Kościele można by tak wyliczać w nieskończoność .To co zrobił Szczerbień (strefa) to Relich do tej pory spija śmietankę .
~Bursztynowa Gęsiówka napisał(a): 20lat zalewalo i zalewac będzie kolejne 20. wiedzieli gdzie dom stawiają, dobre ubezpieczenie zalatwi sprawę. to tylko piwnica,a nie cały dom. A Pani z Wrocławia sama niech zajmie się rodzicami bo przed nawałnica nikt rodziców bronił jej nie będzie. Drzewo bylo stare i juz dawno powinno byc wycięte wiec nic dziwnego,ze w koncu nie wytrzymalo i co do tego ma sztab kryzysowy czy Burmistrz. nie zawalilo soe na dom tylko na stara, zresztą też ledwo się trzymająca stodole. jak Pani z Wrocławia mądra pewnie i ubezpieczyla mienie więc też tragedii nie ma.
~~Pszeniczny Kielichowiec napisał(a):~Bursztynowa Gęsiówka napisał(a): 20lat zalewalo i zalewac będzie kolejne 20. wiedzieli gdzie dom stawiają, dobre ubezpieczenie zalatwi sprawę. to tylko piwnica,a nie cały dom. A Pani z Wrocławia sama niech zajmie się rodzicami bo przed nawałnica nikt rodziców bronił jej nie będzie. Drzewo bylo stare i juz dawno powinno byc wycięte wiec nic dziwnego,ze w koncu nie wytrzymalo i co do tego ma sztab kryzysowy czy Burmistrz. nie zawalilo soe na dom tylko na stara, zresztą też ledwo się trzymająca stodole. jak Pani z Wrocławia mądra pewnie i ubezpieczyla mienie więc też tragedii nie ma.
Pani z Wrocławia obraziła majestat. Wszyscy wiedzą, że deszcz pada, drzewa sie przewracają, woda leci z góry na dół, władza jest cacy.
Tylko że to wszystko jakoś nie działa. Nie brońcie tak burmistrza, bo ludzie najlepiej wiedza jak jest.