~Szafranowy Żywotnik napisał(a): Zatrzymali go w piatek 27 lipcaa wyrok wydali 29 lipca niedziele kto tu cos sprawdzal
~Rudobrunatnyrudawy Głąbigroszek napisał(a): Żal mi niektórych z Was. Jeśli uważacie ze więzienie to odpowiednie miejsce dla osoby uposledzone umysłowo to brawo Wy! Nie życzę Wam aby Was kiedys w życiu cos złego spotkało ze strony policji bo wtedy będziecie śpiewać inaczej.. A ja zrobię wszystko aby mojego brata umieścić w szpitalu! Bo o to tutaj chodzi ! O sprawiedliwy wyrok a nie dziecinade typu straszyl to i by zabił..
Zastosowana autokorekta
~~Ciemnoczekoladowy Buk napisał(a):~Rudobrunatnyrudawy Głąbigroszek napisał(a): Żal mi niektórych z Was. Jeśli uważacie ze więzienie to odpowiednie miejsce dla osoby uposledzone umysłowo to brawo Wy! Nie życzę Wam aby Was kiedys w życiu cos złego spotkało ze strony policji bo wtedy będziecie śpiewać inaczej.. A ja zrobię wszystko aby mojego brata umieścić w szpitalu! Bo o to tutaj chodzi ! O sprawiedliwy wyrok a nie dziecinade typu straszyl to i by zabił..
A dlaczego do tej pory nie był leczony w szpitalu?Teraz ''tylko'' straszył ale kolejnym razem moze posunąc się krok dalej i co wtedy? Zresztą ja bym sobie nie zyczyła by mnie lub moje dziecko ktoś tkupczyszył nożem czy czymkolwiek.Uważam,ze policja słusznie zainternowała.