Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
glinaszoł
~~Zielonoszary Cyprysik niezalogowany
24 sierpnia 2018r. o 15:02
ech... bez komentarza...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3004
#masi nieaktywny
25 sierpnia 2018r. o 15:57
emem napisał(a): Bazylia,

Dziękuję za rady.
Jeżeli kopiując czyjeś pomysły można zyskać poparcie - to ja dziękuję za takie społeczeństwo. Jestem jednak pewien - bo widziałem reakcje ludzi w sobotę - że większość społeczności Bolesławca była zniesmaczona tym, że władze miasta pozwoliły na glinaszoł.

Cieszę się, że Bolec.Info mógł pokazać i pokazywał ten cały mechanizm, to co się działo w mieście i kto jest za to odpowiedzialny. Od tego jesteśmy i nadal będzie takie rzeczy naświetlać.

Czyli dla pieniędzy i władzy zrobicie wszystko? : ) Uznaj to za retorykę bo i tak będziesz kłamać i manipulować. W mało istotnym temacie to zrobiłeś to tym bardziej w "poważnym" pewnie zrobisz. Na jaką opinię sobie u mnie zapracowałeś, taką masz : )

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
~~Żółty Winobluszcz niezalogowany
25 sierpnia 2018r. o 16:12
masi napisał(a):

Dziękuję za rady.
Jeżeli kopiując czyjeś pomysły można zyskać poparcie - to ja dziękuję za takie społeczeństwo. Jestem jednak pewien - bo widziałem reakcje ludzi w sobotę - że większość społeczności Bolesławca była zniesmaczona tym, że władze miasta pozwoliły na glinaszoł.

Cieszę się, że Bolec.Info mógł pokazać i pokazywał ten cały mechanizm, to co się działo w mieście i kto jest za to odpowiedzialny. Od tego jesteśmy i nadal będzie takie rzeczy naświetlać.

Czyli dla pieniędzy i władzy zrobicie wszystko? : ) Uznaj to za retorykę bo i tak będziesz kłamać i manipulować. W mało istotnym temacie to zrobiłeś to tym bardziej w "poważnym" pewnie zrobisz. Na jaką opinię sobie u mnie zapracowałeś, taką masz : )

Jasne ,wy PISowcy władzą i pieniędzmi się brzydzicie . No chyba ze wam się należały .
,,22 paź 2015, Jarosław Kaczyński – ,,Do władzy nie idzie się po pieniądze! ''

3.14 erdolone zakłamańce.
~Niebieska Fortegilla niezalogowany
25 sierpnia 2018r. o 16:17
Kto nie z nami ten jest z pisu.
1
emem
25 sierpnia 2018r. o 16:20
Winobluszcz, fortegilla w tym temacie nie dyskutujemy o PiS tylko o glinaszoł. Proszę nie spamować.

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
3004
#masi nieaktywny
25 sierpnia 2018r. o 16:31
~~Żółty Winobluszcz napisał(a):
masi napisał(a):

Dziękuję za rady.

Jasne ,wy PISowcy władzą i pieniędzmi się brzydzicie . No chyba ze wam się należały .
,,22 paź 2015, Jarosław Kaczyński – ,,Do władzy nie idzie się po pieniądze! ''

3.14 erdolone zakłamańce.
Niezależność to podstawa, więc nie mieszaj mnie w jakiekolwiek partie i układy polityczne. : )

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
2161
#fobiak nieaktywny
25 sierpnia 2018r. o 16:52

Jeżeli kopiując czyjeś pomysły można zyskać poparcie - to ja dziękuję za takie społeczeństwo.

dobra, z tym kopiowaniem to przesada. gliniada w miescie umarla smiercia naturalna kilka lat temu, glinaszol mozna traktowac jako podtrzymanie tradycji. lepiej by to wygladalo, gdyby bolec na nastepne swieto zorganizowal glinagala i wtedy gliniarze mogliby wystapic w przgladzie na najlepszych gliniarzy. wystapilby bogus z gliniada, krzysiu z glinaszol i bolec z glinagala, romciu zamiast rozrzucac kase podatnikow przed impreza na ten cel, przrznaczylby na nagrode dla zwyciezcow i mogliby ja przechlac bez rozliczania sie.
kopiowanie to jest odtworzenie, powielanie oryginalu o ile sie nie myle. glinaszol w niczym nie przypominala gliniady. im dluzej bedziecie walczyli o nic tym bardziej pograzycie bogusia, on i tak juz jest pograzony. mala grupa, podobna do tej z pod sadu chce zrobic rewolucje w miescie, robiac z siebie posmiewisko. a co na to romciu betoniarz, nic bo za mocno siedzi w siodle, a co na to mieszkancy, nic im zwisa i romciu i bogus, dla nich wazne aby sie ktos smarowal glina tak by mogli sobie fotki popstrykac.
~~Kasztanowordzawy Brokuł niezalogowany
28 sierpnia 2018r. o 20:18
troche jak ŚP . Lepper z profilu ;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.