Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
glinaszoł
~~Ciemnokasztanowa Bazylia niezalogowany
24 sierpnia 2018r. o 11:38

Emem Szkoda że zdecydowałeś się usunąć jednak moją wypowiedz ze swojego komentarza bo była bardzo dobrym podsumowaniem. Stwierdzenie że to była kompletna klapa nie jest prawdziwe, dla mnie kompletna klapa jest wtedy gdy nikomu się nie podoba. Nie było szoł to prawda ale ale nie było też klapy. Jesteście uprzedzeni bo robił to wasz portalowy konkurent. Dam Ci taką radę " publiczne oczernianie własnej konkurencji negatywnie wpływa tylko i wyłącznie na nasz interes". Jak byście nie zrobili medialnej walki tylko z kulturą opisali wydarzenie to wy byście zyskali a Gwizdała by stracił poparcie na bezsensownej wojnie z Nowakiem. Pakując się w to wy straciliście a on zyskał poparcie.

Tak to miało wyglądać, bez twojego dopisanego tekstu na dole
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1
emem
24 sierpnia 2018r. o 11:43
Bazylia,

Dziękuję za rady.
Jeżeli kopiując czyjeś pomysły można zyskać poparcie - to ja dziękuję za takie społeczeństwo. Jestem jednak pewien - bo widziałem reakcje ludzi w sobotę - że większość społeczności Bolesławca była zniesmaczona tym, że władze miasta pozwoliły na glinaszoł.

Cieszę się, że Bolec.Info mógł pokazać i pokazywał ten cały mechanizm, to co się działo w mieście i kto jest za to odpowiedzialny. Od tego jesteśmy i nadal będzie takie rzeczy naświetlać.

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~Burobrązowy Floks niezalogowany
24 sierpnia 2018r. o 11:51
Kopiujac cudze pomysly? A moze kontynuowac ? Dlaczego nie, skoro Papa sie wypiął?
~Konopny Pierwiosnek niezalogowany
24 sierpnia 2018r. o 11:52
A się chryja zrobiła ....,hehe
~Konopny Pierwiosnek niezalogowany
24 sierpnia 2018r. o 11:52
A się chryja zrobiła ....,hehe
~~Ciemnokasztanowa Bazylia niezalogowany
24 sierpnia 2018r. o 12:10
emem napisał(a): Bazylia,

Dziękuję za rady.
Jeżeli kopiując czyjeś pomysły można zyskać poparcie - to ja dziękuję za takie społeczeństwo. Jestem jednak pewien - bo widziałem reakcje ludzi w sobotę - że większość społeczności Bolesławca była zniesmaczona tym, że władze miasta pozwoliły na glinaszoł.

Cieszę się, że Bolec.Info mógł pokazać i pokazywał ten cały mechanizm, to co się działo w mieście i kto jest za to odpowiedzialny. Od tego jesteśmy i nadal będzie takie rzeczy naświetlać.

Widzisz nie jest tak do końca jak mówicie. Wg prawa nie doszło do kradzieży ani plagiatu. Kopiując czyjeś pomysły , hmmm tylko z tego co wiem to B Nowak też skopiował czyjś pomysł, może i wymyślił nazwę ok, ale ludzie malowali się gliną zanim powstało nasz miasto. Więc o Nowaku też powiesz że stworzył Gliniadę kopiując czyjś pomysł?

A wracając do tego co napisałeś o kosztach glinaszoł, też mnie ciekawi ile to kosztowało ale miło by było zobaczyć takie zestawienie też z czasów gdy organizował to Nowak i porównać. Bo łatwo powiedzieć "wydaliście tyle pieniędzy na to?" Tylko pytanie ile wydawał Nowak na gliniadę która nie była czymś niesamowitym w porównaniu do tego.
~Liliowobiała Jasnota niezalogowany
24 sierpnia 2018r. o 12:15
Usuwacie niewygodne dla was komentarze i to ma być bezstronne pisanie?
~Złotożółty Złotlin niezalogowany
24 sierpnia 2018r. o 12:17
Tak czy siak glinaszol to była jedna wielka lipa i to jest ocena ludzi którzy to oglądali. Wiem bo sam to słyszałem i widziałem. Porażka na maxa! Oby w przyszłym roku nie było tego badziewia z istotnych!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.