~Łososiowy Fiołek niezalogowany 22 sierpnia 2018r. o 18:47
Straż Miejska w Bolesławcu jest potrzebna i działa sprawnie. Kilkakrotnie zgłaszałem do SM różnw sprawy i za każdym razem reakcja była szybka i skuteczna. Policja nie jest w stanie reagować we wszystkich sprawach.
~Ciemnopiwna Kalmia niezalogowany 22 sierpnia 2018r. o 20:12
jak myślicie że my z Policji przy naszych nadgodzinach będziemy przychodzić jeszcze na dodatkowe ponadormatywne służby to chyba was słonko za mocno przypiekło. Wole z rodziną ten czas spędzić...
~~Brunatnożółty Ostrokrzew niezalogowany 22 sierpnia 2018r. o 20:48
~Łososiowy Fiołek napisał(a): Straż Miejska w Bolesławcu jest potrzebna i działa sprawnie. Kilkakrotnie zgłaszałem do SM różnw sprawy i za każdym razem reakcja była szybka i skuteczna. Policja nie jest w stanie reagować we wszystkich sprawach.
Popieram. Mam dokładnie takie same doświadczenia. Szybko, sprawnie, bez długiego oczekiwania na interwencję.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.