Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W samo południe 24 sierpnia - NA ŻYWO
1
emem
24 sierpnia 2018r. o 12:41
Niezle

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Herbaciana Pysznogłówka niezalogowany
24 sierpnia 2018r. o 13:14
emem napisał(a): Niezle

Hehe, podbijam to pańskie "nieźle" przynajmniej o jedno stopniowanie wyżej.
29
Bernard
24 sierpnia 2018r. o 13:21

Nie uważam tak, Bogdan nie przeprosił marszałka Przybylskiego, Ceramiki Artystycznej i Muzycznego Radia.

bobrzanie.pl
~~Burobrązowy Floks niezalogowany
24 sierpnia 2018r. o 13:47
Bernard napisał(a):

Nie uważam tak, Bogdan nie przeprosił marszałka Przybylskiego, Ceramiki Artystycznej i Muzycznego Radia.
Po co te wypowiedzi podszyte kpiną? Wywiad też pełen szyderczych uśmieszków. Brak szacunku i pokory. Wolę Gliniadę od Glinaszoł,ale nie trzeba ośmieszać konkurencji,bo to są tacy sami ludzie jak Wy.
~Platynowa Miesiącznica niezalogowany
24 sierpnia 2018r. o 14:16
Uwielbiam Gliniadę. Ale po, co stosujecie ich metody. Ich zachowanie ich pogrąża, a to tak jakbyście ich wspierali. Po co, na co?
29
Bernard
24 sierpnia 2018r. o 14:29
~~Burobrązowy Floks napisał(a):
Bernard napisał(a):

Po co te wypowiedzi podszyte kpiną? Wywiad też pełen szyderczych uśmieszków. Brak szacunku i pokory. Wolę Gliniadę od Glinaszoł,ale nie trzeba ośmieszać konkurencji,bo to są tacy sami ludzie jak Wy.

Ośmieszać?
Żartujesz?

bobrzanie.pl
2161
#fobiak nieaktywny
24 sierpnia 2018r. o 14:31
dno, chyba ostatnie drgawki bogusia, bernard juz miales bez klusek, nie wiem kto cie rozumie bo ja nie
29
Bernard
24 sierpnia 2018r. o 14:40
fobiak napisał(a): dno, chyba ostatnie drgawki bogusia, bernard juz miales bez klusek, nie wiem kto cie rozumie bo ja nie

Sorki, ale powiem ci że jak gadam sam do siebie, to też mam problem : )

bobrzanie.pl
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.