Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W samo południe 24 sierpnia - NA ŻYWO
~Ciemnoturkusowy Żagwin niezalogowany
24 sierpnia 2018r. o 16:25
Proszę nie kłamać w kwestii karania szesnastoletnich dziewcząt mandatami przez SM, to bezczelne kłamstwo panie Nowak
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ciemnoturkusowy Żagwin niezalogowany
24 sierpnia 2018r. o 16:26
Proszę nie kłamać w kwestii karania szesnastoletnich dziewcząt mandatami przez SM, to bezczelne kłamstwo panie Nowak
~Poczerwieniały Świerk niezalogowany
24 sierpnia 2018r. o 16:53
Bernard,Ty straszliwie bełkocze sz. Bardzo w bełkocze przypominasz obatela Ryszarda Czarneckiego. Weź chłopie trochę poćwicz. Zrób coś z tym, idź do logopedy medialnego, tego się słuchać nie da.
~~Zielonkawobrązowa Niezapominajka niezalogowany
24 sierpnia 2018r. o 17:09
~Liliowobiała Jasnota napisał(a): Jakie g.wno

Jestem daleki od politykowania ale, to co dzieje się w Bolcu, to dramat.
Istotne do teraz doceniane, popłyneło odnogą Bobru. Pani prowadząca cyrk na tej stronie, tak się zagalopowała,że szef Gwizdając nie może jej zatrzymać. Koń w Paryskiej aż parska ze smiechu!. Kasują nieprzychylne wpisy i smarują co odpowiada ich widzeniu i mysleniu.
Mi osobiṡcie to zwisa, ale szkoda bolesławian, ktorzy zostali podzieleni na grono Paryskie i Jugolskie. Ja osobiscie wole Paryskie, bo jest to kultura która może rozwijać nasze dzieci, przybliżyc nam szanowane życie francuskie.
W tle jest jeszcze „szara eminencja” która cieszy się z „zadymy” nie biorac w niej udziału, walki dwóch miejskich portali.
Ludzie opamietajcie się, zrobcie coṡ dla Bolesławca. Pokażcie kulture,nie dajcie wciagnać się w brudną walke człowieka,który przymocował się łańcuchem do kaloryfera.
211
skorn
24 sierpnia 2018r. o 17:22
nowak.info

<i>
~Szarozielony Groszek niezalogowany
24 sierpnia 2018r. o 17:30
Miało być ynteligentnie śmieszno. Zróbmy sobie śmichy hichy. Na początek gatka o d...pie Marysi..PapoG zemień dordców póki nie jest za późno. Nie musisz się nikomu tłumaczyć, ale pewne kwestie powinieneś wyjaśnić, tak z przyzwoitości.
~Czarnawa Truskawka niezalogowany
24 sierpnia 2018r. o 17:44
Tak marnego dziennikarstwa nie widziałam od dawna. Portal publikując takie „wywiady” z pewnością działa na swoją niekorzyść. Panowie przez brak widowni w swojej rozmowie tak się rozluźnili, że nie wiadomo o czym był ten pseudo wywiad. A te kpiny to naprawdę poniżej pewnego poziomu...
29
Bernard
24 sierpnia 2018r. o 18:20
~Czarnawa Truskawka napisał(a): Tak marnego dziennikarstwa nie widziałam od dawna. Portal publikując takie „wywiady” z pewnością działa na swoją niekorzyść. Panowie przez brak widowni w swojej rozmowie tak się rozluźnili, że nie wiadomo o czym był ten pseudo wywiad. A te kpiny to naprawdę poniżej pewnego poziomu...

To nie jest wywiad tylko cykliczny program z komentarzami do bieżących wydarzeń. Podobnie wygląda co tydzień, choć zmieniają się goście i czasem żartów i kpinek jest mnie, a czasem więcej : )

Jeśli brak widowni oznacza 2500 wyświetleń na FB od godziny 12 do 18... To ja zawsze chciałbym mieć w nim taki brak widowni : )

Dopisane 24.08.2018r. o godz. 18:20:

~Poczerwieniały Świerk napisał(a): Bernard,Ty straszliwie bełkocze sz. Bardzo w bełkocze przypominasz obatela Ryszarda Czarneckiego. Weź chłopie trochę poćwicz. Zrób coś z tym, idź do logopedy medialnego, tego się słuchać nie da.

Sorki, faktycznie z moją dykcją jest kiepsko.
Ale nie obrażaj mnie Czarneckim, ok? : )

bobrzanie.pl
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.