~~Stalowoniebieski Pięciornik napisał(a): Bernard napisał(a): ~Czarnawa Truskawka napisał(a): Tak marnego dziennikarstwa nie widziałam od dawna. Portal publikując takie „wywiady” z pewnością działa na swoją niekorzyść. Panowie przez brak widowni w swojej rozmowie tak się rozluźnili, że nie wiadomo o czym był ten pseudo wywiad. A te kpiny to naprawdę poniżej pewnego poziomu...
Jeśli brak widowni oznacza 2500 wyświetleń na FB od godziny 12 do 18... To ja zawsze chciałbym mieć w nim taki brak widowni : )Dopisane 24.08.2018r. o godz. 18:20
Panie Benku po co to ściemnainie? Ja oglądałem całość i oglądlanośc była na średnim poziomie 65 osób. Raz więcej raz mniej. Te 2500 to liczba osób którym zaczęlo się odtwarzanie jak byli na facebooku bo facebook automatycznie startuje. Większośc zamkneła to video nie ogladajac nawet 5% "wywiadu". Piszę w cudzylowiu bo tak marnego wywiadu dawno nie widzialem. Zadnych pożadnych pytan o podstawowe rzeczy czyli slowa Nowaka o braku pieniedzey, a to czemu nie bral pieniedzy od miasta mimo że dawali, dlaczego nie zrobil przez tyle lat gliniady. Tylko same pośmiechujki i ironiczne naśmiewanie się z pani Lijewskiej czy innych. Słabo bardzo słabo
Tłumaczyłem już, że "W samo południe" to nie wywiad tylko rzadko calkiem poważne komentarze na temat wydarzeń tygodnia. Narysować tego nie umiem, ale może taki obrazek:
[img=1535135849_lv73i82.png]