~~Złotorudy Kopytnik niezalogowany 26 sierpnia 2018r. o 0:23
Niech dadzą wyższe zarobki, już lepiej mi 40km pojechać w stronę Goerlitz, przejechać Nysę Łużycką i tam szukać źródła utrzymania, wystarczy przekroczyć Nysę Łużycką/Odrę (zależy, w której części Polski się mieszka) i zarobki wzrastają jakoś od 2 do 4 razy. Na polską pensję to nawet ludność z głębi Afryki nie połasiłaby się.
~Granatowa Bylica niezalogowany 26 sierpnia 2018r. o 9:12
Niska stopa bezrobocia bo ludzie z bolca nie rejestrują się w pośredniaku tak jak w Wałbrzychu czy gryfowie,wola spierdalaj. za granicę albo siedzieć w domu
~Zazieleniała Lawenda niezalogowany 26 sierpnia 2018r. o 10:12
Większość ludzi nie jest zajestrowanych bo ich nie stać na bilet do bolesławiec.malo tego ci ludzie mają ciężki dojazdem.a po drugie dużo moich znajomych wyjechało zagranicę do pracy za pracą gdzie jest lepsza płaca.gdyby u nas w mieście daliby gdzieś około 4000 złotych miesięcznie to i by ludzie nie uciekali by zapraca.a dwa problem jest z mieszkaniem większość młodych ludzi by chciało iść na swoje ale nie ma takiej możliwości.bo jak nie dochód przekracza to skolei metraż.a nie każdego stać jest na kredyt lub na wynajęcie mieszkania.urzad pracy to jedna porażka.bylam kiedyś zajerestrowana w pup jak mi dawali oferty pracy to nieaktualne,brak doświadczenia,brak wykształcenie,lub za młoda albo za stara.malo tego jak o 7 rano byłam urzędzie pracy to tak wyszłam o 11 godzinie dopiero.bo te pracownice myślą że nikt nie ma obowiązku.bo uważają że jak bezrobotny to że może kwitnąć.do likwidacji powinno być.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.