Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Joanna Świder z poparciem PiS
~Rudożółta Malwa niezalogowany
31 sierpnia 2018r. o 14:53
Niegospodarność.... co wy się napaliliście kolejne dotacje milionowe na rewitalizację a wy znowu z niegospodarnoścą

Jak ludzie będą mieli pecha to w następnej radzie tylko będziecie szukać haków? Vetuje taka opozycję
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jaskraworudy Starzec niezalogowany
31 sierpnia 2018r. o 15:03
~Rudożółta Malwa napisał(a): Niegospodarność.... co wy się napaliliście kolejne dotacje milionowe na rewitalizację a wy znowu z niegospodarnoścą

Jak ludzie będą mieli pecha to w następnej radzie tylko będziecie szukać haków? Vetuje taka opozycję

Robertowiczu znasz bajkę o fokach???
~~Pożółkła Firletka niezalogowany
31 sierpnia 2018r. o 15:31
~Rudożółta Malwa napisał(a): Niegospodarność.... co wy się napaliliście kolejne dotacje milionowe na rewitalizację a wy znowu z niegospodarnoścą

Teraz przed wyborami to ci ludkowie z fotografii wspierają się obietnicami . Marszałek Przybylski rozdaje pieniądze dla podtrzymania kolegów nieudaczników. Nie jest wykluczone, że to tylko obietnica aby wygrać wybory a po wyborach po staremu. Przecież na Rynek były pieniądze. To po co kolejne? Co się stało z tamtymi ? To jest gospodarz ? niemal każda inwestycja jest niedoszacowana. Gospodarze od siedmiu boleści.
~~Pożółkła Firletka niezalogowany
31 sierpnia 2018r. o 15:36
Ja jestem pełna uznania, że Pani Świder okazała się dojrzalsza i sprytniejsza od Relicha. Relich zabiegał o poparcie PiS i Solidarnej Polski od lat a nawet Narodowców a Pani Świder "lewą ręką" go ograła i ma poparcie partii rządzącej. Szacun.
~~Amarantowa Forsycja niezalogowany
31 sierpnia 2018r. o 15:55
Trochę to słabo wyszło, najpierw będziemy patrzeć władzy na ręce, teraz sami chcą być tą władzą. Osobiście czuję się oszukany.
Czuję że nie uda się tej Pani, zdobyć stanowiska Burmistrza i zaś trzeba będzie czekać następne lata.
Weto powinno wskazać kandydata z poza swojego środowiska i go popierać / wspierać, ale to już za późno, tak jak pisałem, ja czuję się zniesmaczony obecną sytuacją, a szkoda bo zapowiadało się fajnie.
~Czerwonobrązowy Śniedek niezalogowany
31 sierpnia 2018r. o 15:55
Wy sobie załatwiajcie poparcie a Relich miliony że strefy, które jak mi się zdaje radni kandydatki zwolnili (czy wtedy nie był radzie vicek Lechosław?)
Relich to jest najlepszy burmistrz jaki był czy to grupce malkontentów się podoba czy nie?
~Czerwonobrązowy Śniedek niezalogowany
31 sierpnia 2018r. o 15:58
Dodatkowo veto się wstydzi swoich działań że nie chcą iść pod szyldem swojej organizacji. Kto ma łeb na karku szybko zobaczy co to za organizacja
~~Popielata Firletka niezalogowany
31 sierpnia 2018r. o 17:45
~Czerwonobrązowy Śniedek napisał(a): Wy sobie załatwiajcie poparcie a Relich miliony że strefy, które jak mi się zdaje radni kandydatki zwolnili (czy wtedy nie był radzie vicek Lechosław?)
Relich to jest najlepszy burmistrz jaki był czy to grupce malkontentów się podoba czy nie?

Pokaż mi te miliony wirtualne których nie ma ze strefy jak na razie to milion kosztowała obsługa prawna nas podatników .A zapomniałem dodać skoro te miliony spływają na konto gminy ,to dlaczego mamy największy dług w Historii Gminy sięgający 25 milionów .plus kilkadziesiąt długu Hydro Tehu który jest ukryty.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza