Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Joanna Świder z poparciem PiS
~~Purpurowy Szparag niezalogowany
31 sierpnia 2018r. o 8:34
~~Pożółkła Firletka napisał(a): Ciekawy jestem czy te wpisy nie pochodzą z "otwartego domu" w Gierałtowie.
Jak by PO było u władzy i udzieliło poparcie Pani Świder ?

Tak czytam te wpisy i myślę : jak bardzo się boją tej Pani. Pani Świder Pani się nie martwi. Z tego co słyszałem wczoraj to ludzie się cieszą, że ma Pani to poparcie. To nie jest to czy lubię tę partię czy nie, ważne, że po wyborach ma Pani wsparcie rządzących a to oni dzielą kasą.

Czy ten szlachetny i dobroduszny Relich czasami nie ma w Sądzie sprawy o obrażanie mieszkańca Gminy ,Ktoś pisze że Kandydatka skłóca ludzi , przecież to Relich jest mistrzem kamuflażu i podłości .Pani Joanno ttu pisze 2 osoby z układu Rlicha ja i cała moja rodzina oraz znajomi zagłosujemy na Panią >
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Rudawobrązowy Różanecznik niezalogowany
31 sierpnia 2018r. o 8:37
Same lizaki
~Rudożółta Malwa niezalogowany
31 sierpnia 2018r. o 10:27
A nie skłócają przykład płot.
Pan radny miał za cel się obrazić to się obraził toż to macie temat zastępczy do gadania?

Nie dziwię się że komuś nerwy puściły i nie macie żadnych podstaw twierdząc że to Robert Relich, a może to ktoś inny. Na marginesie 13 lat nagonki w tym ostatnie 4 lata to ciągle szukanie haków i ...... Poniżej krytyki. Bardziej perfidny i siedzący w układzie to tylko PiS ramię z SLD i PSL sami kandydaci tych co chcą odzyskać do swoich celów gminę.

Tylko Relich jest w stanie utrzymać Nowogrodziec na ścieżce rozwoju.
~~Pożółkła Firletka niezalogowany
31 sierpnia 2018r. o 10:42
~Rudożółta Malwa napisał(a): A nie skłócają przykład płot.
Pan radny miał za cel się obrazić to się obraził toż to macie temat zastępczy do gadania?

Nie dziwię się że komuś nerwy puściły i nie macie żadnych podstaw twierdząc że to Robert Relich, a może to ktoś inny. Na marginesie 13 lat nagonki w tym ostatnie 4 lata to ciągle szukanie haków i ...... Poniżej krytyki. Bardziej perfidny i siedzący w układzie to tylko PiS ramię z SLD i PSL sami kandydaci tych co chcą odzyskać do swoich celów gminę.

Tylko Relich jest w stanie utrzymać Nowogrodziec na ścieżce rozwoju.

Ja p -dole . Kto ci podpowiedział ten tekst? Dodaj jeszcze " niech żyje, niech żyje..!! Żywcem Korea Północna. Tymi wpisami już dawno [przebiliście PiS
~Żółtoszara Kokoryczka niezalogowany
31 sierpnia 2018r. o 10:43
ale lizus, byliśmy nad przepaścią zrobiliśmy krok naprzód to jest twoja ścieżka rozwoju
~~Ołowianoniebieska Sosna niezalogowany
31 sierpnia 2018r. o 10:55
Ludzie, czy znajdzie się jakiś inny kandydat? Bo obecnie nie ma na kogo głosować. Dogadali się w końcu ci z wykrot i wystawią kogoś?
~~Srebrnobiały Ubiorek niezalogowany
31 sierpnia 2018r. o 11:13
~~Ołowianoniebieska Sosna napisał(a): Ludzie, czy znajdzie się jakiś inny kandydat? Bo obecnie nie ma na kogo głosować. Dogadali się w końcu ci z wykrot i wystawią kogoś?

Poprą Świder!
~Szaropopielaty Żeniszek niezalogowany
31 sierpnia 2018r. o 11:17
I tak zagłosuję na pana Relicha
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!