Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Joanna Świder z poparciem PiS
~~Żółtoszary Brokuł niezalogowany
2 września 2018r. o 23:03
~Koralowa Azalia napisał(a): de gustibus non est disputandum...

Ja nie będę dyskutował o gustach, ale wiem jedno, że sprzęt, który zawodzi i przynosi straty należy wymienić.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Groszkowa Lepnica niezalogowany
3 września 2018r. o 13:28
OD KIEDY RUSS TO PIS. To robotnik Romana , który zawłaszczył sobie sztandar pis-u. fe ! w Bolesławcu nie ma pisu.
~~Różowoczerwona Jagoda niezalogowany
3 września 2018r. o 19:33
Co tam taka cisza? Chyba ktoś poszedł do szkoły i nie ma czasu pisać :D
~Żółtoszara Kokoryczka niezalogowany
3 września 2018r. o 20:14
chyba ludzie domy pazamykali
~~Malinowoczerwony Moszenki niezalogowany
3 września 2018r. o 21:15
~Żółtoszara Kokoryczka napisał(a): chyba ludzie domy pazamykali

Właśnie mam takie pytanko jeśli ktoś prowadzi otwarty dom i każdy może skorzystać z jego komputera również niepostrzeżenie można wejść do jego domu pokochać się z jego żoną i wyjść .??????
~~Buraczkowy Kosaciec niezalogowany
3 września 2018r. o 21:27
~~Malinowoczerwony Moszenki napisał(a):

Właśnie mam takie pytanko jeśli ktoś prowadzi otwarty dom i każdy może skorzystać z jego komputera również niepostrzeżenie można wejść do jego domu pokochać się z jego żoną i wyjść .??????

Spróbuj
~~Malinowoczerwony Moszenki niezalogowany
3 września 2018r. o 21:36
~~Buraczkowy Kosaciec napisał(a):

Spróbuj

Nie wierzę w ten otwarty dom i swobodny dostęp do komputera .
~~Błękitnozielony Szafirek niezalogowany
3 września 2018r. o 21:39

Można?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.