Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Joanna Świder z poparciem PiS
~Cyklamenowa Gynostemma niezalogowany
7 września 2018r. o 17:27
A to wina burmistrza że te sklepy padają? Nie są konkurencyjne z dyskontami po prostu.. Poza tym ze 4 sklepy a w każdym to samo.. Alkohol i fajki głównie.. tak wiem że to Relich pobudował markety. Źle. jakby nie postawił to by plakali znowu że nie ma marketówbi że do biedronki trzeba jeździć do bolca. jak nie zrobić to źle. Cała Polska.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnopopielaty Sit niezalogowany
7 września 2018r. o 17:34
~Cyklamenowa Gynostemma napisał(a): A to wina burmistrza że te sklepy padają? Nie są konkurencyjne z dyskontami po prostu.. Poza tym ze 4 sklepy a w każdym to samo.. Alkohol i fajki głównie.. tak wiem że to Relich pobudował markety. Źle. jakby nie postawił to by plakali znowu że nie ma marketówbi że do biedronki trzeba jeździć do bolca. jak nie zrobić to źle. Cała Polska.

Człowieku czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem sklepy padają te w Rynku bo klienci nie mogą donich dojść bo w Rynku rozkopane jakby krec ła bomba .

Zastosowana autokorekta

~Brzoskwiniowa Metasekwoja niezalogowany
7 września 2018r. o 17:51
A Ty potrafisz czytać ze zrozumieniem.
To dlaczego nie jesteś solidarny z tymi sklepikarki tylko kupujesz piwko w biedronce a odzież i obuwie w sieciówkach?
Ja nie mam problemu żeby dojść. Tylko Ty po wypłacie idziesz rynkiem i udajesz dumnego pawia.
~Cyklamenowa Gynostemma niezalogowany
7 września 2018r. o 18:06
Ja jakoś potrafię do nich dojść. Tylko utargu to tam nie ma wielkiego więc co się oszukiwać.. Są o 2 sklepy za dużo, wszędzie alkohol... Poproś o gumy albo cukierki to ekspedientki zdziwione.. Zwykle tam klienci stali, mało wymagający..
7 września 2018r. o 19:15
~Cyklamenowa Gynostemma napisał(a): Ja jakoś potrafię do nich dojść. Tylko utargu to tam nie ma wielkiego więc co się oszukiwać.. Są o 2 sklepy za dużo, wszędzie alkohol... Poproś o gumy albo cukierki to ekspedientki zdziwione.. Zwykle tam klienci stali, mało wymagający..

To że ty potrafisz to gratulacje ale osoby w podeszłym wieku raczej nie próbują ,wcześniej można było podjechać samochodem pod same drzwi sklepowe jak to obecnie czyni Relich tylko on łamiąc przepisy ruchu drogowego prawie parkuje w wejściu do Ratusza,
7 września 2018r. o 21:09
Czy ktoś z państwa ma jakąkolwiek wiedzę ile Celebryta RADOSŁAW MAJDAN wykasował Gminę za te kilkanaście autografów jakie podpisał dzieciakom,zainteresowanie tym panem było mierne .
~Brunatnoruda Diaskia niezalogowany
7 września 2018r. o 21:23
Wracając do tematu wiaty to niech ją sfinansuje burmistrz Węglińca. Rodzice nie skorzystali z oferty Nowogrodźca wożą do Węglińca to żale do gminy obok od co ......
Ich wybór
~~Ciemnopiwna Pysznogłówka niezalogowany
7 września 2018r. o 21:30
~Brunatnoruda Diaskia napisał(a): Wracając do tematu wiaty to niech ją sfinansuje burmistrz Węglińca. Rodzice nie skorzystali z oferty Nowogrodźca wożą do Węglińca to żale do gminy obok od co ......
Ich wybór

Moje dzieci jeżdżą do Szkoły do Bolesławca czyli Starosta lub Prezydent twoim idiotycznym zdaniem powinni wybudować wiatę przystankową .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.