Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Joanna Świder z poparciem PiS
~~Ciemnopiwna Pysznogłówka niezalogowany
7 września 2018r. o 21:38
~~Karminowoczerwona Dynia napisał(a):
~Kasztanowordzawa Konwalia napisał(a): Pani Vet nie odniesie się do veta Sołtysa Godzieszowa?
http://godzieszow.blogspot.com/2018/09/skadam-veto-wyborczy-po-pis.html?m=1

Brawo, mądrego tam macie sołtysa.

Dzisiaj o 18 odbyło się zebranie wiejskie w Godzieszowie na zebranie przyszło około 60 osób ,sołtys i 5 osób które go popierało zostali sprowadzeni na ziemię .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnopiwna Pysznogłówka niezalogowany
7 września 2018r. o 22:23
Najpierw Relich zabiegał o względy partii Gowina później przymilał się pisowi ,a jak wszyscy go odtrącili to przykleił się do bezpartyjnych ,teraz widzicie jak to koryto łączy ,a jeszcze niedawno Przybylski nie chciał go widzieć jak zawiązywała się w powiecie nowa koalicja .
~~Miedzianoczerwona Bakopa niezalogowany
7 września 2018r. o 22:37
~~Ciemnopiwna Pysznogłówka napisał(a):
~~Karminowoczerwona Dynia napisał(a):
~Kasztanowordzawa Konwalia napisał(a): Pani Vet nie odniesie się do veta Sołtysa Godzieszowa?
http://godzieszow.blogspot.com/2018/09/skadam-veto-wyborczy-po-pis.html?m=1

Brawo, mądrego tam macie sołtysa.

Dzisiaj o 18 odbyło się zebranie wiejskie w Godzieszowie na zebranie przyszło około 60 osób ,sołtys i 5 osób które go popierało zostali sprowadzeni na ziemię .

Wy tam weźcie się i zjednoczcie. Niedługo wybory sołtysa.
~Amarantowy Motylek niezalogowany
7 września 2018r. o 23:30
Jest na sali lekarz? Albo chociaż tłumacz, co by sołtysa przetłumaczył?
~~Liliowa Fasola niezalogowany
7 września 2018r. o 23:33
~Brunatnoruda Diaskia napisał(a): Wracając do tematu wiaty to niech ją sfinansuje burmistrz Węglińca. Rodzice nie skorzystali z oferty Nowogrodźca wożą do Węglińca to żale do gminy obok od co ......
Ich wybór
Dlaczego burmistrz przez 12 lat nie rozwiązał tego problemu ?
~~Liliowa Fasola niezalogowany
7 września 2018r. o 23:37
Dzisiaj radny Kozioł podczas sesji zaproponował aby burmistrz Relich nie pobierał ostatniej raty od rolników z uwagi na suszę. Burmistrz mu odpowiedział, że za około miesiąc mu odpowie. Brawo panie burmistrzu widać gdzie ma pan rolników.
~Czekoladowy Ligustr niezalogowany
7 września 2018r. o 23:46
Ja kiedyś jeszcze za poprzednika miałem umarzany podatek(trudna sytuacja),ale najpierw musiałem zapłacić całość a potem mi umorzyli. Taka była procedura, a teraz to nie wiem jak jest może coś się zmieniło.
~Platynowy Pięciornik niezalogowany
8 września 2018r. o 7:04
Ani be, ani me och ten Kozioł, koniec kadencji a on dalej nic nie wie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza