~~Jasnoczerwona Lilia niezalogowany 31 sierpnia 2018r. o 20:38
Ja też uległem tym reklamom i wysłałem swoje CV. Niestety nie mogli mi zaproponować nawet tyle co mam u dotychczasowego pracodawcy a wcale nie zarabiam kokosów.
~~Białobrązowa Kalia niezalogowany 31 sierpnia 2018r. o 23:11
Z tego co mi znajomy mówił team leader ok 3000 netto a shift manager ok 4000 netto. Więc nie ma się co dziwić ze przy taśmie będą pracować tylko ludy ze wschodu bo tam pewnie koło 2000 netto bedzie.
~~Ceglastoczerwona Sośnica niezalogowany 31 sierpnia 2018r. o 23:15
~~Białobrązowa Kalia napisał(a): Z tego co mi znajomy mówił team leader ok 3000 netto a shift manager ok 4000 netto. Więc nie ma się co dziwić ze przy taśmie będą pracować tylko ludy ze wschodu bo tam pewnie koło 2000 netto bedzie.
~Srebrnobiała Lawenda niezalogowany 1 września 2018r. o 4:54
Podobnie jak przedmówca, pracuje i chciałem zmienić miejsce pracy bo zarabiam 2000 zł netto niestety gdy zadzwonili z pytaniem ile chce zarabiać powiedziałem 2600 netto to podziękowali. Nie liczą ze trzeba z boleslawca będzie dojechać więcej janczasu tracę w ciągu dnia i 4 brygadowka. Wiec nie polecam bardzo słaby start. Może jak ktoś jest z tamtych okolic lub w desperacji to się zdecyduje.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.