Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Małkowski prezentuje swój program
~~Sina Budleja niezalogowany
8 września 2018r. o 19:52
Mnie też przekonuje Małkowski. Przedewszystkim człowiek z poza układu. Ciężko będzie rozwalić beton, ale ja do tego rozwalenia chętnie się przyłączę. Ma Pan mój głos (i mojej rodziny).
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~Biaława Aksamitka niezalogowany
8 września 2018r. o 20:41
Małkowski " z poza układu" - UŚMIAŁEM SIĘ ZE ŚMIECHU !
On po prostu chce stworzyć swój układ i dopchać się do politycznego koryta.
Nic nowego, każdy "odnowiciel" zaczyna od rozwalania jakiegoś wyimaginowanego "układu" poprzednika i pozowania na niezastąpionego zbawcę.
Pierdu, pierdu !
~~Płoworuda Tygrysówka niezalogowany
8 września 2018r. o 20:51
~Biaława Aksamitka napisał(a): Małkowski " z poza układu" - UŚMIAŁEM SIĘ ZE ŚMIECHU !
On po prostu chce stworzyć swój układ i dopchać się do politycznego koryta.
Nic nowego, każdy "odnowiciel" zaczyna od rozwalania jakiegoś wyimaginowanego "układu" poprzednika i pozowania na niezastąpionego zbawcę.
Pierdu, pierdu !

Tak, układ z mieszkańcami. wyraźnie napisał, że dyrektorzy i prezesi u niego nie będ a radnymi, że rady nadzorcze dla bolesławian, że transparentne konkursy na stanowiska. Połączy spółki żeby było mnie prezesów.. To zawsze można rozliczyć.. Stary układ ci tego nie zaproponuje, no ale Ty pewnie sam zasysasz z tego układu co jest teraz...
~~Kasztanowy Przebiśnieg niezalogowany
8 września 2018r. o 21:07
Po co nam kolejny obiekt widowiskowo-sportowy? I jak chce Pan rozwiazać problemy ze szpitalem powiatowym, skoro nie podlega on prezydentowi???
~~Złoty Gajowiec niezalogowany
8 września 2018r. o 21:13
~~Kasztanowy Przebiśnieg napisał(a): Po co nam kolejny obiekt widowiskowo-sportowy? I jak chce Pan rozwiazać problemy ze szpitalem powiatowym, skoro nie podlega on prezydentowi???

To,że Szpital nie podlega pod Prezydenta to nie znaczy ,że nie można go wesprzeć finansowo przez UM.
~~Kasztanowy Przebiśnieg niezalogowany
8 września 2018r. o 21:27
~~Złoty Gajowiec napisał(a):
~~Kasztanowy Przebiśnieg napisał(a): Po co nam kolejny obiekt widowiskowo-sportowy? I jak chce Pan rozwiazać problemy ze szpitalem powiatowym, skoro nie podlega on prezydentowi???

To,że Szpital nie podlega pod Prezydenta to nie znaczy ,że nie można go wesprzeć finansowo przez UM.

Można wesprzeć finansowo. Ale tu sporadyczne wsparcie niczego nie zmieni. Niech mi ktoś jako potencjalnemu wyborcy Pana Małkowskiego wyjaśni, jak miałoby to konkretne wygladać, w jakiej wysokości byłoby to wsparcie, skad Pan Małkowski weźmie na to budżet i co za pomoca tego budżetu zamierza usprawnić. Stwierdzenie, że problem będzie rozwiazany jest zbyt ogólne.
~~Płoworuda Tygrysówka niezalogowany
8 września 2018r. o 21:47
~~Kasztanowy Przebiśnieg napisał(a):
~~Złoty Gajowiec napisał(a):

Można wesprzeć finansowo. Ale tu sporadyczne wsparcie niczego nie zmieni. Niech mi ktoś jako potencjalnemu wyborcy Pana Małkowskiego wyjaśni, jak miałoby to konkretne wygladać, w jakiej wysokości byłoby to wsparcie, skad Pan Małkowski weźmie na to budżet i co za pomoca tego budżetu zamierza usprawnić. Stwierdzenie, że problem będzie rozwiazany jest zbyt ogólne.

Mówil o tym na konwencji i jest opisane w programie o zmianie formuły organizacyjno prawnej ZOZu i o współpracy z powiatem. Tearaz tego nie ma. Przeczytaj potem dyskutuj a nie czerpwiesz wiedze o tym z tego co przeczytałeś w skrócie z wydarzenia.
~~Seledynowa Gunera niezalogowany
8 września 2018r. o 21:58
Gdyby Małkowski wykazał, iż jest homoseksualistą albo ma płeć nieokreślona wówczas miałby poparcie totalnej opozycji. To że pokazał się w towarzystwie pięknych kobiet w oczach lewaków przekreśliło jego szanse i spowodowało, że do tej tępoty w chwili obecnej nie dotrą żadne argumenty ! Jak by był nie wierzący, popierał ideologię dżender i było chociaż homoseksualistą ( pożądany transwestyta ) to głosowali by na niego w pierwszej kolejności. Taka ideologia przyświeca wyznawcą lewactwa na podstawie instrukcji UE ( lewactwo nie potrafi samodzielnie myśleć, musi mieć Pana nad sobą ) .
Ja , moja rodzina oraz większość młodzieży o poglądach prawicowych będzie na niego głosować. Tępota, " resortowe dzieci" oraz lewactwo będzie głosować na obecny układ gdyż nie ma nic przyjemniejszego jak marazm :-).
REKLAMA Villaro zaprasza