Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Małkowski prezentuje swój program
~~Płoworuda Tygrysówka niezalogowany
6 września 2018r. o 20:31
~Mahoniowa Słonecznica napisał(a): Panie Małkowski, szacunek dla widzów i słuchaczy wymagałby, aby Pan przed wystąpieniem zrobił siku... nie wypada tak "łazić w miejscu" - to się nazywa mowa ciała - Pan nie ma zielonego pojęcia nawet i tej stronie komunikacji!

Jeśli takie haki ma układ na nieumoczonego Małkowskiego, to panie Macieju gratuluję. Gryzą to dobrze i do przodu!!! Program rewelacja w końcu nowe otwarcie. Jestem na TAK.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~Rdzawozłota Azalia niezalogowany
6 września 2018r. o 20:34
Wspaniały program i odważni młodzi ludzie ryzykujący odwet starego układu( Ratusz+PO+SLD+tzw.Bezpartyjni). Panie Macieju przedstawił pan trafną diagnozę problemów naszego miasta.Ma pan mój glos i mojej rodziny.
~~Błękitnoszary Szafirek niezalogowany
6 września 2018r. o 20:38
wiecej mieszkan dla młodych , ceny sa za wysokie, wiecej inwestycji, żłobki Romana nie obchodzi juz co ma sie zrobic z dzieckiem jak sie pracuje.
~~Błękitnoszary Szafirek niezalogowany
6 września 2018r. o 20:38
wiecej mieszkan dla młodych , ceny sa za wysokie, wiecej inwestycji, żłobki Romana nie obchodzi juz co ma sie zrobic z dzieckiem jak sie pracuje.
~~Szarobiała Piwonia niezalogowany
6 września 2018r. o 20:50
Możliwość wykupienia mieszkania komunalnego z bonifikatą-JESTEM ZA!!!Prezydent to uniemożliwia-chociaż jeszcze niedawno było to możliwe.Kandydata na Prezydenta trzymam za słowo.
~~Miedziana Irezyna niezalogowany
6 września 2018r. o 20:51
~~Błękitnoszary Szafirek napisał(a): wiecej mieszkan dla młodych , ceny sa za wysokie, wiecej inwestycji, żłobki Romana nie obchodzi juz co ma sie zrobic z dzieckiem jak sie pracuje.

Bo to nie jest nasze miasto-to miasto PR i wszelkiej maści prezesów a temu trzeba powiedzieć DOŚĆ.
~~Pomidorowa Imperata niezalogowany
6 września 2018r. o 20:53
~~Płoworuda Tygrysówka napisał(a):
~Mahoniowa Słonecznica napisał(a): Panie Małkowski, szacunek dla widzów i słuchaczy wymagałby, aby Pan przed wystąpieniem zrobił siku... nie wypada tak "łazić w miejscu" - to się nazywa mowa ciała - Pan nie ma zielonego pojęcia nawet i tej stronie komunikacji!

Jeśli takie haki ma układ na nieumoczonego Małkowskiego, to panie Macieju gratuluję. Gryzą to dobrze i do przodu!!! Program rewelacja w końcu nowe otwarcie. Jestem na TAK.

Co to znaczy nieumoczonego przecież ten człowiek był zastępcą obecnego prezydenta tkwił w tym układzie a jak stal się niepotrzebny to teraz ujada.Ale uczył się od najlepszych w końcu z nimi rządził i tylko głupi wierzy ze będzie inaczej.A widzę ze pan M ma parcie na życie za państwową kasę może otworzy jakąś firmę zainwestuje swoje pieniądze i pokaże jaki jest obrotny ,nie zrobi tego bo firma w ciągu 3 miesięcy by padła ale nieswoja kasa chętnie porządzi.A wszyscy jego klakierzy myślą ze im coś skapnie jak kolega wygra wybory.Żenada.
~~Jasnozielony Ognik niezalogowany
6 września 2018r. o 20:57
~~Szarobiała Piwonia napisał(a): Możliwość wykupienia mieszkania komunalnego z bonifikatą-JESTEM ZA!!!Prezydent to uniemożliwia-chociaż jeszcze niedawno było to możliwe.Kandydata na Prezydenta trzymam za słowo.

Tak tak dajcie wszystko wszystkim za darmo! bedzie jak z pisem 500+ i inne, a podatki beda rosly...
REKLAMAMrowka zaprasza