~~Błękitnoszary Szafirek napisał(a): wiecej mieszkan dla młodych , ceny sa za wysokie, wiecej inwestycji, żłobki Romana nie obchodzi juz co ma sie zrobic z dzieckiem jak sie pracuje.
~~Pomidorowa Imperata napisał(a):~~Płoworuda Tygrysówka napisał(a):~Mahoniowa Słonecznica napisał(a): Panie Małkowski, szacunek dla widzów i słuchaczy wymagałby, aby Pan przed wystąpieniem zrobił siku... nie wypada tak "łazić w miejscu" - to się nazywa mowa ciała - Pan nie ma zielonego pojęcia nawet i tej stronie komunikacji!
Jeśli takie haki ma układ na nieumoczonego Małkowskiego, to panie Macieju gratuluję. Gryzą to dobrze i do przodu!!! Program rewelacja w końcu nowe otwarcie. Jestem na TAK.
Co to znaczy nieumoczonego przecież ten człowiek był zastępcą obecnego prezydenta tkwił w tym układzie a jak stal się niepotrzebny to teraz ujada.Ale uczył się od najlepszych w końcu z nimi rządził i tylko głupi wierzy ze będzie inaczej.A widzę ze pan M ma parcie na życie za państwową kasę może otworzy jakąś firmę zainwestuje swoje pieniądze i pokaże jaki jest obrotny ,nie zrobi tego bo firma w ciągu 3 miesięcy by padła ale nieswoja kasa chętnie porządzi.A wszyscy jego klakierzy myślą ze im coś skapnie jak kolega wygra wybory.Żenada.
~~Miedziana Irezyna napisał(a):~~Pomidorowa Imperata napisał(a):~~Płoworuda Tygrysówka napisał(a):~Mahoniowa Słonecznica napisał(a): Panie Małkowski, szacunek dla widzów i słuchaczy wymagałby, aby Pan przed wystąpieniem zrobił siku... nie wypada tak "łazić w miejscu" - to się nazywa mowa ciała - Pan nie ma zielonego pojęcia nawet i tej stronie komunikacji!
Jeśli takie haki ma układ na nieumoczonego Małkowskiego, to panie Macieju gratuluję. Gryzą to dobrze i do przodu!!! Program rewelacja w końcu nowe otwarcie. Jestem na TAK.
Co to znaczy nieumoczonego przecież ten człowiek był zastępcą obecnego prezydenta tkwił w tym układzie a jak stal się niepotrzebny to teraz ujada.Ale uczył się od najlepszych w końcu z nimi rządził i tylko głupi wierzy ze będzie inaczej.A widzę ze pan M ma parcie na życie za państwową kasę może otworzy jakąś firmę zainwestuje swoje pieniądze i pokaże jaki jest obrotny ,nie zrobi tego bo firma w ciągu 3 miesięcy by padła ale nieswoja kasa chętnie porządzi.A wszyscy jego klakierzy myślą ze im coś skapnie jak kolega wygra wybory.Żenada.
Zobacz lepiej jak za Twoją kasę żyją prezesi, dyrektorz i inni pożal się Boże kierownicy w bolesławieckich spółkach. Duża ich część to tępi klakierzy, którym się wydaje, że są bogami. Cała ich wiedza polega na umiejętności dozowania wazeliny. I wyobraź sobie, że na ten temat wiem sporo.
~Żółtozielony Lilak napisał(a): Mam wrażenie że od programu ważniejszy jest tutaj cel...ratusz!
~Mahoniowa Słonecznica napisał(a): Panie Małkowski, szacunek dla widzów i słuchaczy wymagałby, aby Pan przed wystąpieniem zrobił siku... nie wypada tak "łazić w miejscu" - to się nazywa mowa ciała - Pan nie ma zielonego pojęcia nawet i tej stronie komunikacji!Prezentujący program może się poruszać 2-3 kroki w kierunku widzów"- p.Zygmunt Korzeniewski(ekspert mowy ciała)