~~Seledynowa Gunera napisał(a): Gdyby Małkowski wykazał, iż jest homoseksualistą albo ma płeć nieokreślona wówczas miałby poparcie totalnej opozycji. To że pokazał się w towarzystwie pięknych kobiet w oczach lewaków przekreśliło jego szanse i spowodowało, że do tej tępoty w chwili obecnej nie dotrą żadne argumenty ! Jak by był nie wierzący, popierał ideologię dżender i było chociaż homoseksualistą ( pożądany transwestyta ) to głosowali by na niego w pierwszej kolejności. Taka ideologia przyświeca wyznawcą lewactwa na podstawie instrukcji UE ( lewactwo nie potrafi samodzielnie myśleć, musi mieć Pana nad sobą ) .
Ja , moja rodzina oraz większość młodzieży o poglądach prawicowych będzie na niego głosować. Tępota, " resortowe dzieci" oraz lewactwo będzie głosować na obecny układ gdyż nie ma nic przyjemniejszego jak marazm :-).
No to Kolega poleciał :D Jak ktoś ma czelność sugerować kandydatowi wykorzystywanie socjotechniki ,to od razu lewak . Jak Kolega zna osobiście Pana Małkowskiego to proszę Mu szepnąć na ucho , żeby zechciał podyskutować publicznie z Bolecnautami , bazując na autentycznej inteligencji , wiedzy i dobrych pomysłach. Na programach wyborczych już tyle razy się przejechałem , że mi się qurwa nawet pamiętać nie chce :D Mamy trzech rzutkich kandydatów Imć Pan Małkowski , Imć Pan Ogrodnik i Dwuimienny przez zasiedzenie :D Pytanie brzmi tak , który z Panów mocą Urzędu wprowadzi lokalną walutę do obrotu , bo zadłużanie naszych wnuków w eurokołchozie tytułem tzw. Funduszy Europejskich , oraz łatanie dziur w drogach i betonowanie Miasta , to każdy głupek potrafi wymyślić . Odpowiedź brzmi tak ... żaden , bo nie mają bladego pojęcia o terminie " lokalna waluta " . Litera żydowskiego prawa i procedury są najważniejsze , zdrowy rozsądek choruje . Przez pół swojego życia szukałem Trybuna Ludowego , ale żaden z szacownych kandydatów się nie kwalifikuje . Dlatego olewam ciepłym moczem te wybory samorządowe i każde następne bez względu na rodzaj , rangę i splendor. Szacownym kandydatom podsunę jeszcze jedną kwestię do przemyślenia , jak to się stało , że od transformacji mamy do czynienia z dwuwładzą w postaci samorządów i gmin , co samo przez się stanowi o niewydolności i patologii naszej rzeczywistości. To jest mniej więcej tak Panowie , jak w Stanach i w Polsce Demokraci i Republikanie , czyli nasz POPIS , a tu potrzebny jest Trybun Ludowy ... absolwent Akademii Władców w/g braci Strugacckich .
Wbrew pozorom marazm jest faktycznie przyjemny , ale nie umysłowy Seledynowy Kolego :)
Dobranoc :)
ps. Ile Małkowski płaci za pozytywne wpisy ? To samo pytanko kieruję do klakierów pozostałych chcących nam miłościwie panować :)
A może i ja coś dorobię , wiecie ile trzeba się naszarpać z łopatą , żeby betoniarę nakarmić :D