Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Małkowski prezentuje swój program
11445
PanM
8 września 2018r. o 22:22
~~Seledynowa Gunera napisał(a): Gdyby Małkowski wykazał, iż jest homoseksualistą albo ma płeć nieokreślona wówczas miałby poparcie totalnej opozycji. To że pokazał się w towarzystwie pięknych kobiet w oczach lewaków przekreśliło jego szanse i spowodowało, że do tej tępoty w chwili obecnej nie dotrą żadne argumenty ! Jak by był nie wierzący, popierał ideologię dżender i było chociaż homoseksualistą ( pożądany transwestyta ) to głosowali by na niego w pierwszej kolejności. Taka ideologia przyświeca wyznawcą lewactwa na podstawie instrukcji UE ( lewactwo nie potrafi samodzielnie myśleć, musi mieć Pana nad sobą ) .
Ja , moja rodzina oraz większość młodzieży o poglądach prawicowych będzie na niego głosować. Tępota, " resortowe dzieci" oraz lewactwo będzie głosować na obecny układ gdyż nie ma nic przyjemniejszego jak marazm :-).

Oto przykład skrajnie nieodpowiedzialnego zachowania. Skrajnie nierozsądnego i prowokacyjnego dzielenia i opluwania elektoratu.
Wysłuchałem nagrania ze spotkania , wczytałem się w komentarze i mimo to że nie wszystko jest z mojej bajki nie doszukałem się rażących sprzeczności.
Nie doszukałem się prób przemycania ani ideologii politycznych ani światopoglądowych.,
Ta skondensowana prezentacja deklaruje pewne ewolucyjne zmiany. Ewolucyjne nie rewolucyjne.Bez odwetu i bez nadęcia.
Jeśli kandydat MM wejrzy głęboko w najbardziej newralgiczne problemy Bolesławian jest nadzieja że zechce się z nimi zmierzyć.
W mojej ocenie jest najpoważniejszym / jak nie jedynym/ kandydatem na roszady w ratuszu i choć by dlatego warto się pochylić nad tą propozycją.
[img=1536438144_y4rrmfi.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~Stalowoniebieska Firletka niezalogowany
8 września 2018r. o 22:54
Becikowe za pieniądze z likwidacji Straży Miejskiej-tak trzymać! Dwa w jednym,brawo Impuls Miasta
~~Płoworuda Tygrysówka niezalogowany
8 września 2018r. o 23:03
I tu się z panemM o dziwo zgodzę. Co ma świtopogląd do samorzadu? Małkowski nie dzieli ludzi w swoim programie, on ich chce połączyć. Bolesławiec dla wszystkich którzy szanują siebie nawzajem.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
8 września 2018r. o 23:13
~~Seledynowa Gunera napisał(a): Gdyby Małkowski wykazał, iż jest homoseksualistą albo ma płeć nieokreślona wówczas miałby poparcie totalnej opozycji. To że pokazał się w towarzystwie pięknych kobiet w oczach lewaków przekreśliło jego szanse i spowodowało, że do tej tępoty w chwili obecnej nie dotrą żadne argumenty ! Jak by był nie wierzący, popierał ideologię dżender i było chociaż homoseksualistą ( pożądany transwestyta ) to głosowali by na niego w pierwszej kolejności. Taka ideologia przyświeca wyznawcą lewactwa na podstawie instrukcji UE ( lewactwo nie potrafi samodzielnie myśleć, musi mieć Pana nad sobą ) .
Ja , moja rodzina oraz większość młodzieży o poglądach prawicowych będzie na niego głosować. Tępota, " resortowe dzieci" oraz lewactwo będzie głosować na obecny układ gdyż nie ma nic przyjemniejszego jak marazm :-).

No to Kolega poleciał :D Jak ktoś ma czelność sugerować kandydatowi wykorzystywanie socjotechniki ,to od razu lewak . Jak Kolega zna osobiście Pana Małkowskiego to proszę Mu szepnąć na ucho , żeby zechciał podyskutować publicznie z Bolecnautami , bazując na autentycznej inteligencji , wiedzy i dobrych pomysłach. Na programach wyborczych już tyle razy się przejechałem , że mi się qurwa nawet pamiętać nie chce :D Mamy trzech rzutkich kandydatów Imć Pan Małkowski , Imć Pan Ogrodnik i Dwuimienny przez zasiedzenie :D Pytanie brzmi tak , który z Panów mocą Urzędu wprowadzi lokalną walutę do obrotu , bo zadłużanie naszych wnuków w eurokołchozie tytułem tzw. Funduszy Europejskich , oraz łatanie dziur w drogach i betonowanie Miasta , to każdy głupek potrafi wymyślić . Odpowiedź brzmi tak ... żaden , bo nie mają bladego pojęcia o terminie " lokalna waluta " . Litera żydowskiego prawa i procedury są najważniejsze , zdrowy rozsądek choruje . Przez pół swojego życia szukałem Trybuna Ludowego , ale żaden z szacownych kandydatów się nie kwalifikuje . Dlatego olewam ciepłym moczem te wybory samorządowe i każde następne bez względu na rodzaj , rangę i splendor. Szacownym kandydatom podsunę jeszcze jedną kwestię do przemyślenia , jak to się stało , że od transformacji mamy do czynienia z dwuwładzą w postaci samorządów i gmin , co samo przez się stanowi o niewydolności i patologii naszej rzeczywistości. To jest mniej więcej tak Panowie , jak w Stanach i w Polsce Demokraci i Republikanie , czyli nasz POPIS , a tu potrzebny jest Trybun Ludowy ... absolwent Akademii Władców w/g braci Strugacckich .

Wbrew pozorom marazm jest faktycznie przyjemny , ale nie umysłowy Seledynowy Kolego :)

Dobranoc :)

ps. Ile Małkowski płaci za pozytywne wpisy ? To samo pytanko kieruję do klakierów pozostałych chcących nam miłościwie panować :)
A może i ja coś dorobię , wiecie ile trzeba się naszarpać z łopatą , żeby betoniarę nakarmić :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Złocistożółta Kobea niezalogowany
8 września 2018r. o 23:40
Pannazdzieckiem, leki wziąłeś? :D
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 września 2018r. o 0:21
Mam dwa stenty w sercu i Pani kardiolog zaraz po ostatniej koronografii powiedziała mi ... " panie , bez Plawiksu pożyje pan ze trzy , albo cztery lata ... " zdanie to słyszałem jakieś dziesięć lat temu , piję , palę i ... pracuję w dupie mając nowoczesną medycynę . A kiedy Stwórca powie wracaj do Źródła , to z radością i rozkoszą umrę :)

Śpijcie dobrze i obudźcie się w rzeczywistości , gdzie " Dekalog " pomimo przekłamań , a już szczególnie etyka , podstawowe prawdy Jezusa będą Waszym drogowskazem ... Bracia Lachy i Wam Piękne Słowianki :)

Proszę mnie już więcej nie zagadywać :D ... dzisiaj :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Bladofioletowa Rezeda niezalogowany
9 września 2018r. o 0:27
~~Kasztanowy Przebiśnieg napisał(a):
~~Złoty Gajowiec napisał(a):
~~Kasztanowy Przebiśnieg napisał(a): Po co nam kolejny obiekt widowiskowo-sportowy? I jak chce Pan rozwiazać problemy ze szpitalem powiatowym, skoro nie podlega on prezydentowi???

To,że Szpital nie podlega pod Prezydenta to nie znaczy ,że nie można go wesprzeć finansowo przez UM.

Można wesprzeć finansowo. Ale tu sporadyczne wsparcie niczego nie zmieni. Niech mi ktoś jako potencjalnemu wyborcy Pana Małkowskiego wyjaśni, jak miałoby to konkretne wygladać, w jakiej wysokości byłoby to wsparcie, skad Pan Małkowski weźmie na to budżet i co za pomoca tego budżetu zamierza usprawnić. Stwierdzenie, że problem będzie rozwiazany jest zbyt ogólne.

Dwóch prezesów wywali i juz bańka jest
~~Bladofioletowa Rezeda niezalogowany
9 września 2018r. o 0:30
~~Bladofioletowa Rezeda napisał(a):
~~Złoty Gajowiec napisał(a):

Dwóch prezesów wywali i juz bańka jest

A jak słysze - PREZES- to zaraz mi staje przed oczami dyrektor z filmu "Poszukiwany poszukiwana"