~~Srebrny Pierwiosnek napisał(a): Przynajmniej ma gust i otacza się pięknymi kobietami . Obecny prezydent wiecznie w towarzystwie starszych panów. Panie Małkowski ma pan mój głos !!!
Panie Małkowski , nie ma Pan mojego głosu ponieważ otaczasz się Pan " chwytem poniżej pasa " :D Pańskie face przysłoniły żeńskie nogi na pierwszym planie , to myślę zamysł socjotechniczny , co Pana dyskwalifikuje :) Pańskiego programu nie słuchałem , bo i po co ? Cóż Pan mógł nowego wymyślić ? Nową montownię zachodniej KORPO w Bolesławcu , nowe skwerki i obwodnice , tudzież kolejne ceramiczne ławeczki ? I święta ceramiki , ? A może przemysł turystyczny :D Dwuimienny chwalił się handlarzami badziewia co się zgromadzili w dni Bolesławca ,. Chcesz Pan z całą pewnością wskoczyć w buty po Romanie i do końca tej właśnie swej egzystencji odczuwać wyrzuty sumienia ?
Panie Małkowski , dobrze Panu radzę , weź Pan łopatę i idź Pan kopać rowy , z punktu widzenia Twojej Duszy ... przypomnij , jak masz na imię aspirancie :D Lepiej Ci robić sobie selfi z łopatą niż ... z nogami pod samą szyję :D
Dobranoc :)