Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Małkowski prezentuje swój program
~Barwinkowa Celozja niezalogowany
6 września 2018r. o 22:44
Wcześniej tańczył dla Romana i Cołokidziego,teraz chce sam zbudować swój teatrzyk
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~Grynszpanowy Chaber niezalogowany
6 września 2018r. o 22:46
Drodzy redaktorzy bolca. Nie kilkadziesiąt osób było na wiecu a 34 osoby włącznie z kandydatem, jego żoną i tatą. Słabizna.
~~Ciemnozielony Bukszpan niezalogowany
6 września 2018r. o 22:57
~~Grynszpanowy Chaber napisał(a): Drodzy redaktorzy bolca. Nie kilkadziesiąt osób było na wiecu a 34 osoby włącznie z kandydatem, jego żoną i tatą. Słabizna.

Kiedyś przyjechało 3 posłów z PO do okrąglaka i było też ze 30 osób .
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
6 września 2018r. o 22:58
~~Srebrny Pierwiosnek napisał(a): Przynajmniej ma gust i otacza się pięknymi kobietami . Obecny prezydent wiecznie w towarzystwie starszych panów. Panie Małkowski ma pan mój głos !!!

Panie Małkowski , nie ma Pan mojego głosu ponieważ otaczasz się Pan " chwytem poniżej pasa " :D Pańskie face przysłoniły żeńskie nogi na pierwszym planie , to myślę zamysł socjotechniczny , co Pana dyskwalifikuje :) Pańskiego programu nie słuchałem , bo i po co ? Cóż Pan mógł nowego wymyślić ? Nową montownię zachodniej KORPO w Bolesławcu , nowe skwerki i obwodnice , tudzież kolejne ceramiczne ławeczki ? I święta ceramiki , ? A może przemysł turystyczny :D Dwuimienny chwalił się handlarzami badziewia co się zgromadzili w dni Bolesławca ,. Chcesz Pan z całą pewnością wskoczyć w buty po Romanie i do końca tej właśnie swej egzystencji odczuwać wyrzuty sumienia ?

Panie Małkowski , dobrze Panu radzę , weź Pan łopatę i idź Pan kopać rowy , z punktu widzenia Twojej Duszy ... przypomnij , jak masz na imię aspirancie :D Lepiej Ci robić sobie selfi z łopatą niż ... z nogami pod samą szyję :D

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Czerwonozłoty Ciemiernik niezalogowany
6 września 2018r. o 23:16
Modernizacja kanalizacji burzowej i rewitalizacja Lasow Komunalnych, które wołają o pomstę do nieba.Od 1945r.tylko przybyło zniszczeń.Zbiornik retencyjny to wielka ściema.Nowa obwodnica ten stan tylko pogorszyła.To b.ważne pkt.programu Małkowskiego,będziemy rozliczać zich wykonania!!!
~~Popielaty Dąb niezalogowany
6 września 2018r. o 23:18
~~Grynszpanowy Chaber napisał(a): Drodzy redaktorzy bolca. Nie kilkadziesiąt osób było na wiecu a 34 osoby włącznie z kandydatem, jego żoną i tatą. Słabizna.

Więcej niż 3 to kilka :) a spotkanie było w gronie tych co tworzą inicjatwywę od początku. Teraz widzę że bedzie spotkanie z mieszkańcami po tej prezentacji programu i dobrze. Mi się bardzo podobało wystąpienie i ciesze się że pomyślano o relacji live a nie kilku leśnych dziadków na rynku...
~Niebieskozielony Gajowiec niezalogowany
6 września 2018r. o 23:27
Słuchajcie..wszystko wszystkim .. Ale "bezpartyjni" na następnej kadecji mogą nam po umierać więc.. Wybierzmy Macieja Małkowskiego..Wychowamy go sobie ..bo ten delmowaty już niereformowalny.
~Barwinkowa Celozja niezalogowany
7 września 2018r. o 1:16
Kogo ty chcesz wychowywać???
On robi swoje,czyli prze do przodu,do ratusza.
Byłeś już tam panie Małkowski i niczym się nie odpisałeś,miałeś swoją szansę