Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Ecojob zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Świder: Razem odzyskamy gminę
~~Jaskraworuda Brzoza niezalogowany
22 września 2018r. o 9:05
Nawiązując do ustawki TV Łuzyce.
Panie burmistrzu skoro jest tak cudownie, to dlaczego jest tak do doopy?

Jak można było rozpocząć budowę parkingu przy szkole w Nowogrodźcu we wrześniu? Żeby wjechać od ul. Kolejowej ustawia sie kolejka aut. I do tego jeszcze idący uczniowie. To ma być bezpieczeństwo? A może chodzi o to, żeby uroczyste otwarcie parkingu i przecięcie wstęgi odbyło się w Dzień Nauczyciela? A jak oznakowane są przejścia dla pieszych przy skrzyżowaniu Sienkiewicza - Ogrodowa. To są, czy ich nie ma? A jak są, to ile? Jedno, czy dwa? Jest wiele widocznych przykładów chaosu inwestycyjnego. Nie dosyć, że wszystko związane z rokiem wyborczym, to jeszcze bez planu.

Sznablem wszystkiego nie załatwisz.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Pomarańczowobrązowy Żywotnik niezalogowany
22 września 2018r. o 9:31
ja się cieszę ze w koncu ten parking jest modernizowany.
Przemęczymy się z tym wożeniem teraz a później będzie lepiej.
Ps. Prosze Panią Joanne żeby nie blokowała swoim autem rodzicom samochodów.
Bycie nauczycielem do wszystkiego nie upoważnia.
22 września 2018r. o 9:50
~Pomarańczowobrązowy Żywotnik napisał(a): ja się cieszę ze w koncu ten parking jest modernizowany.
Przemęczymy się z tym wożeniem teraz a później będzie lepiej.
Ps. Prosze Panią Joanne żeby nie blokowała swoim autem rodzicom samochodów.
Bycie nauczycielem do wszystkiego nie upoważnia.

Kolejny zablokowany umysł. Tobie już się wszystko blokuje z nienawiści.

Akurat obserwuję jak ta pani parkuje pod szkołą. Kłamiesz dziadu aż ci się z nosa kurzy.
~~Brunatnopopielaty Czosnek niezalogowany
22 września 2018r. o 10:34
ja słyszałem jak wydarła się na kierowcę gdy zablokował jej miejsce, sama mówiła że jej głosu boją się dzieci w wywiadzie a na Sienkiewicza to adres do strażaka w sprawie pasów
22 września 2018r. o 10:42
~~Brunatnopopielaty Czosnek napisał(a): ja słyszałem jak wydarła się na kierowcę gdy zablokował jej miejsce, sama mówiła że jej głosu boją się dzieci w wywiadzie a na Sienkiewicza to adres do strażaka w sprawie pasów

Kto się wydarł na kierowcę jak zablokował miejsce?
~~Seledynowy Hibiskus niezalogowany
22 września 2018r. o 10:55
~~Brunatnopopielaty Czosnek napisał(a): ja słyszałem jak wydarła się na kierowcę gdy zablokował jej miejsce, sama mówiła że jej głosu boją się dzieci w wywiadzie a na Sienkiewicza to adres do strażaka w sprawie pasów

Robert przestań się ośmieszać ,ucisz tych swoich harcowników . Było wybrać bardziej inteligentnych ,znalazłeś prymitywów .?. Znajdziesz sobie po wyborach jakąś robotę .Coś się kończy i coś się zaczyna.
Wy zawsze spadacie na 4 łapy.
22 września 2018r. o 10:59
~~Jaskraworuda Brzoza napisał(a):

Jestem odważny, ale nie do końca. Sorry.
22 września 2018r. o 11:10
~~Jaskraworuda Brzoza napisał(a):

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza