Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Świder: Razem odzyskamy gminę
~~Błękitnozielony Nagietek niezalogowany
27 września 2018r. o 14:31
Przecież chodnik remontowany jest na ulicy Henryka Brodatego. A czy pan sołtys przypadkiem tam nie mieszka?

Radny ma asfalt na swojej ulicy, sołtys chodnik. Jak widać napracowali się panowie w tej kadencji. Nie był to stracony czas.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Butelkowy Tojad niezalogowany
27 września 2018r. o 19:46
Brzydze się takimi działaniami!Brzydze się takimi ludźmi którzy pchają się do samorządów i obiecują dbanie o potrzeby wyborców a po wyborach dbają o własną prywata załatwiają ciężarnej zonie zatrudnienie w urzedzie sobie droge a osoba publiczna zajmujaca swoje stanowisko dzieki głosowaniu wyborców wyciągnięta dlon na powitanie ignoruje Iw miejscu publicznym pokazuje w taki sposób pogardę dla czlowieka tylko dla tego ze ma inne poglady.Brzydze sie patrzac jak te osoby udaja przykladnych katolikow!!!Panowie dość Arogancji!!!Dość oszukiwaniu wyborców!!!
~~Morska Rudbekia niezalogowany
27 września 2018r. o 21:14
Robert ,pakuj manatki .Żeby nie było że po wyborach musisz mieć czas na spakowanie .Twój czas minął .
Papierów nie pal ,to nic nie da a zostaje smród !
~Rezedowy Żywotnikowiec niezalogowany
27 września 2018r. o 21:23
A ja brzydze się złodziejami którzy udają samorządowców, i okradli gminę, i takich ci mieli plombowane domy przez urząd skarbowy...
~Rudobrunatnyrudawy Zawciąg niezalogowany
27 września 2018r. o 21:35
Ja się brzydzę pomówieniami oszczerstwami i pustosłowiem.
Ps kiedy protegowany kandydatki odda dietę?
Kiedy kandydatka Pisa życiorys?
~~Jasnoczerwona Kolkwicja niezalogowany
27 września 2018r. o 21:55
~Rezedowy Żywotnikowiec napisał(a): A ja brzydze się złodziejami którzy udają samorządowców, i okradli gminę, i takich ci mieli plombowane domy przez urząd skarbowy...

Któremu to zaplombował Urząd Skarbowy dom??
~Celestynowa Rezeda niezalogowany
27 września 2018r. o 22:01
Niech się przyzna skoro taki samorzadowiec
~~Mahoniowy Cząber niezalogowany
27 września 2018r. o 22:23
~Rudobrunatnyrudawy Zawciąg napisał(a): Ja się brzydzę pomówieniami oszczerstwami i pustosłowiem.
Ps kiedy protegowany kandydatki odda dietę?
Kiedy kandydatka Pisa życiorys?

Nie kłam Pinokio. Protegowany chciał oddać dietę, ale został przegłosowany przez kolegów i koleżanki radnych. Nie przyjęli jego diety.

Nie zadawaj kłamliwych pytań, bo odpowiedź znasz prowokatorze.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza