~~Rezedowa Forsycja napisał(a): Pismarki po co się męczycie w tej pisowni pujdziemy do wyborów 21 go i zagłosujemy na Pana PREZYDENTA ROMANA PANU PREZYDENTOWI zostały jeszcze 2 ie kadencje on jest bez partyjny kiedyś był ministrantem i jest żetelnym i tylko na niego razem ZAGŁOSUJEMY WIWAT PANIE PIOTRZE PREZYDENCIE
~~Rezedowa Forsycja napisał(a): Pismarki po co się męczycie w tej pisowni pujdziemy do wyborów 21 go i zagłosujemy na Pana PREZYDENTA ROMANA PANU PREZYDENTOWI zostały jeszcze 2 ie kadencje on jest bez partyjny kiedyś był ministrantem i jest żetelnym i tylko na niego razem ZAGŁOSUJEMY WIWAT PANIE PIOTRZE PREZYDENCIE
~~Blond Firletka napisał(a): Szanowny Panie Ogrodnik.
Dobrze, że zamierza Pan zadbać o politykę społeczna, mieszkania w systemie TBS itd.. Ale z tego co widzę, to program jest w pierwszym rzędzie skierowany do beneficjentów 500+ i beneficjentów opieki społecznej. Co ma Pan przeciwko mieszkaniom w systemie deweloperskim? Obecnie takich mieszkań brakuje na rynku. Wszystko co zostało zbudowane, jest już praktycznie sprzedane i nowych mieszkań brak. Takie inwestycje sa mieszkańcom nadal potrzebne. Podobnie jak TBS-y, ale koncentracja wyłacznie na pozyskanie terenów pod TBS-y to o wiele za mało. Należy wspierać na równi obie formy budownictwa. Jeżeli chodzi o straż miejska, to jestem przeciwna jej likwidacji. Policja nie ma czasu interweniować np. w sprawie wałesajacych się psów, nieprawidłowego parkowania, pijaka na ławce w parku i innych spraw, które zabieraja cenny czas policjantów. Uważam, że straż miejska działa sprawnie I powinna nadal istnieć. Kilkakrotnie zdarzyło mi się korzystać z pomocy straży miejskiej i za każdym razem interwencja była szybka i sprawna. Chciałabym też dowiedzieć się, co jako potencjalny prezydent ma Pan do zaoferowania przedsiębiorcom. Przedsiębiorcy tworzacy miejsca pracy i płacacy podatki w Bolesławcu zostali w Pańskim programie kompletnie pominięci. Mam firmę w Bolesławcu., płacę podatki w Bolesławcu i co z tego mam? Zniżkę na Orkę? Co do stanu basenów otwartych i braku miejsc parkinowych muszę się z Panem zgodzić. Kwestie te sa ważne i wymagaja rozwiazania. Niestety to jedyny punkt program, który mnie przekonuje. W pozostałych nie widzę niczego, co mogłoby zachęcić mnie do głosowania.
~~Szmaragdowozielona Kolendra napisał(a): Masz pan mój krzyżyk pod warunkiem, że wrócą słonie. XD
Wiesław Ogrodnik napisał(a):~~Szmaragdowozielona Kolendra napisał(a): Masz pan mój krzyżyk pod warunkiem, że wrócą słonie. XD
W takim razie dziękuję za głos. Przypominam jedynie, że to sympatyczny pomysł Macieja Małkowskiego. Może się nie obrazi, że Pani/Pana głos trafi do mnie.
Pozdrawiam
Zastosowana autokorekta