PanM napisał(a): To smutne ale dla większości Polaków " Dalekowzroczna polityka wyborcza PiS " kojarzy się TYLKO w jeden sposób " TKM "[img=1536949978_zj3mzrh.jpg]a za parę dni pis wam zabierze wasze 15 letnie diesle i każe kupić nowe za 70 tyś ?i co QUrwa kto jest górą?cz to po cz pis...da to narod uujjeebbaannyy .kiedy wy się QUrwa obudzicie barany że was w hhuujjaa robią jakchcą nie nie lepiej klucznicka nawyzywać i sponiewierać .pis nigdy więcej .może by polacy zaczeli żądzić POLSKĄ?
~~Celestynowy Wrotycz napisał(a): To ja mam takie pytanie. Sztandarowy Pana punkt programu to łączenie spółek miejskich.? Za pana prezesury była szansa połączenia Orki i ZEC - a co za tym idzie likwidacji stanowiska prezesa w Orce, a jednak pan tego nie zrobił?
~~Cyklamenowa Kosodrzewina napisał(a):~~Lawendowoniebieski Szczypiorek napisał(a): To wszystkie spółki miejskie trzeba podporządkować pod jeden wydział gospodarczy w mieście. I będzie super! Dlaczego nie można do tego dołączyć wodociągów? Chyba jakaś pomyłka w programie! I MDK też. Poza tym wszystkie szkoły powinny mieć jednego dyrektora! Po co tylu dyrektorów. I bibliotekę miejską z ZEC/MZK/..../ MPGK/..../PWiK/ )i co tam jeszcze) też trzeba połączyć!
A najlepiej od razu Urząd Miasta z Zakładami Ceramicznymi sp. z o.o. - i będzie prezydent/prezes .
O matko! Ale będzie fajnie! I nie będzie niczego... Skąd ja taki program znam?
Skąd ten program znasz a no z końcówki istnienia PRL w naszym umiłowanym kraju, bo wczas ten Pan uczył się jak być menagerem, no jak widać po programie nauczył się źle bo PRL padł i chyba Pan Ogrodnik tego nie zauważył. A szkoda bo jak wleżie to jak krowa zdepcze nam przyzwoite kartoflisko. Nie ma pojęcia orozwoju gospodarczym Menadżerowie w PRL też podobno byli.