Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Będę walczył o prezydenturę
~Złotobrązowy Złocień niezalogowany
19 września 2018r. o 6:25
Fajnie sie Romanowi rządziło, jak kasa z unii wpływała. Nie swoje pieniądze wydaje się zawsze najlepiej. W programie MM, większosc punktów jest opatrzona źródłem sfinansowania. O taki program można być spokojnym. A odnośnie SM-póki jeszcze istnieje-słynny bóbr zamiast pod szkoły, niech idzie na obwodnice przeprowadzac dzieciaki bezpiecznie na pump track- zanim do tragedii dojdzie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Iliowobłękitny Winorośl niezalogowany
19 września 2018r. o 7:35
No i ławeczki chyba wrócą na swoje pięknie pod nie wybrukowane miejsca przy Zakładach Kąpielowych, czytaj - Termach. Komu one przeszkadzały, że je zlikwidowano? Laxandro
~~Butelkowa Jasnota niezalogowany
19 września 2018r. o 9:50
http://www.petitiongo.org/pl/petition/petycja-w-sprawie-ujawnienia-zydowskiego-pochodzen?mp=admin.message.success
kopiować i rozsyłać jako druki bezadresowe
~~Kalinowykardynalski Mikołajek niezalogowany
19 września 2018r. o 10:10
~Poczerwieniała Niezapominajka napisał(a): I fajnie, byłem i moge powiedzieć że ma moje poparcie

hehe, na spotkanie sami dzialacze.....postornnych osob moze ze dwie....

mojego glosu nie dostanie!
~~Kalinowykardynalski Mikołajek niezalogowany
19 września 2018r. o 10:12
~~Butelkowa Jasnota napisał(a): http://www.petitiongo.org/pl/petition/petycja-w-sprawie-ujawnienia-zydowskiego-pochodzen?mp=admin.message.success
kopiować i rozsyłać jako druki bezadresowe

a po co to? przeciez wiadomo, ze 80 procent to zydy....zyd od zawsze rzadzil swiatem - i tego juz nikt nie zmieni...
~~Kredowobiała Borówka niezalogowany
19 września 2018r. o 10:14
a ja jestem młodą mamą i potrzebuję żłobka od kwietnia przyszłego roku,bo chcę wrócić do pracy, ale żaden kandydat mi tego nie zagwarantuje, szkoda
~~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka niezalogowany
19 września 2018r. o 10:17
~~Kredowobiała Borówka napisał(a): a ja jestem młodą mamą i potrzebuję żłobka od kwietnia przyszłego roku,bo chcę wrócić do pracy, ale żaden kandydat mi tego nie zagwarantuje, szkoda

Z programu Małkowskiego

"Coraz bardziej odczuwalny jest brak miejsc w żłobkach. Jedna grupa żłobkowa, w jednym przedszkolu nie wystarczy. Dobra lokalizacją na powstanie żłobka jest budynek po Bibliotece, która przeprowadza się do Centrum Wiedzy lub budowa nowego. Można również w tej kwestii nawiązać współpracę z sektorem prywatnym. "

https://impulsmiasta.pl/program-dla-boleslawian/
~Szafirowa Kapusta niezalogowany
19 września 2018r. o 10:19
Bolesławiec mamy już ładny otapetowany więc moze teraz coś dla ludzi? Młodzież w Bc nie ma co robić. Żłobki szkoły kultura społ..wszystko lipa.. Tylko BŚC i koncerty w bazylice.. O przepraszam ..jeszcze pecenica.. Ileż można tego słuchac w kółko?? Halo Bolesławiec!? Jestesmy 100 lat za murzynami.. Robi się nam zaściankowo.
Maciej masz naszej grupy głosy..35 szt!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.