Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Będę walczył o prezydenturę
~~Jasnoturkusowy Heliotrop niezalogowany
19 września 2018r. o 14:47
~Brązowopłowy Uczep napisał(a): A jak myślicie, dlaczego P.Roman jest prezydentem miasta od 16-tu lat?
Po prostu dobrze wykonuje swoją funkcję i utrzymuje trwałe poparcie mieszkańców
Ludzie potrafią docenić kompetencje i skuteczność oraz realne wyniki od pustych obiecanek.
Mój głos otrzyma Piotr Roman.

Odpowiedz jest prosta; bo zatrudnia w urzedach tyle pociotków, że za kazdymi wyborami starcza ich rodzinnych głosów na wygranie wyborów, to nie demokracja, to ekspansja ekonomiczna wymuszona kluczem zatrudnienia.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
19 września 2018r. o 14:47
~Brązowopłowy Uczep napisał(a): A jak myślicie, dlaczego P.Roman jest prezydentem miasta od 16-tu lat?
Ludzie potrafią docenić kompetencje i skuteczność oraz realne wyniki od pustych obiecanek.

Odpowiedz jest prosta; bo zatrudnia w urzedach tyle pociotków, że za kazdymi wyborami starcza ich rodzinnych głosów na wygranie wyborów, to nie demokracja, to ekspansja ekonomiczna wymuszona kluczem zatrudnienia.
~~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka niezalogowany
19 września 2018r. o 14:48
~~Jasnoturkusowy Heliotrop napisał(a):

Do tego jedyny lukrowany przekaz do staruszków przez kablówke i kościół. Nie mają innych kanałów informacji.
~~Jaskrawoczerwony Omieg niezalogowany
19 września 2018r. o 15:53
To może panie Maćku powiedzmy kto składał tą propozycję. Któż to taki był ? A może specjalnie nie zdradza pan tożsamości ów niegodziwca by domyślnie wskazać czytelnikom na obecnie miłościwie panującego prezydenta ?
A może to jest taki hejcik wyborczy ???
Coraz mniej panie Maćku panu wierzę.
p.s. pana kampania jest śmierdząca
19 września 2018r. o 15:56
~~Jaskrawoczerwony Omieg napisał(a): To może panie Maćku powiedzmy kto składał tą propozycję. Któż to taki był ? A może specjalnie nie zdradza pan tożsamości ów niegodziwca by domyślnie wskazać czytelnikom na obecnie miłościwie panującego prezydenta ?
A może to jest taki hejcik wyborczy ???
Coraz mniej panie Maćku panu wierzę.
p.s. pana kampania jest śmierdząca

czy w domu nie ma internetu, że Piszecie z ratusza w czasie za który płacimy podatki ?
~~Niebieskawy Wiesiołek niezalogowany
19 września 2018r. o 16:22
~Poczerwieniała Niezapominajka napisał(a): I fajnie, byłem i moge powiedzieć że ma moje poparcie

byłam niezdecydowana......
mojego nie ma.
19 września 2018r. o 16:24
~~Jasnoczerwona Puszkinia napisał(a): Obiecanki itd. juz to przerabialismy , o jakich ukladach pieprzy ten facet ? nawet gdyby takowe byly to jestem ZA ! miasto sie rozwija jest coraz piekniejsze , po prostu zyje sie lepiej p.Roman ,,zrobil,, dla miasta bardzo duzo i niech tak zostanie !

i przyznaję rację

mnie nie obchodzi kto i co z kim ale ile się dzieje w tym mieście. Pokażcie podobne (wielkość) które tak wygląda
19 września 2018r. o 16:34
~~Jasnoturkusowy Heliotrop napisał(a):

a podaj konkrety, chętnie poczytam.....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.