~Brązowopłowy Uczep napisał(a): A jak myślicie, dlaczego P.Roman jest prezydentem miasta od 16-tu lat?
Po prostu dobrze wykonuje swoją funkcję i utrzymuje trwałe poparcie mieszkańców
Ludzie potrafią docenić kompetencje i skuteczność oraz realne wyniki od pustych obiecanek.
Mój głos otrzyma Piotr Roman.
~Brązowopłowy Uczep napisał(a): A jak myślicie, dlaczego P.Roman jest prezydentem miasta od 16-tu lat?
Ludzie potrafią docenić kompetencje i skuteczność oraz realne wyniki od pustych obiecanek.
~~Jasnoturkusowy Heliotrop napisał(a):~Brązowopłowy Uczep napisał(a): A jak myślicie, dlaczego P.Roman jest prezydentem miasta od 16-tu lat?
Odpowiedz jest prosta; bo zatrudnia w urzedach tyle pociotków, że za kazdymi wyborami starcza ich rodzinnych głosów na wygranie wyborów, to nie demokracja, to ekspansja ekonomiczna wymuszona kluczem zatrudnienia.
~~Jaskrawoczerwony Omieg napisał(a): To może panie Maćku powiedzmy kto składał tą propozycję. Któż to taki był ? A może specjalnie nie zdradza pan tożsamości ów niegodziwca by domyślnie wskazać czytelnikom na obecnie miłościwie panującego prezydenta ?
A może to jest taki hejcik wyborczy ???
Coraz mniej panie Maćku panu wierzę.
p.s. pana kampania jest śmierdząca
~Poczerwieniała Niezapominajka napisał(a): I fajnie, byłem i moge powiedzieć że ma moje poparcie
~~Jasnoczerwona Puszkinia napisał(a): Obiecanki itd. juz to przerabialismy , o jakich ukladach pieprzy ten facet ? nawet gdyby takowe byly to jestem ZA ! miasto sie rozwija jest coraz piekniejsze , po prostu zyje sie lepiej p.Roman ,,zrobil,, dla miasta bardzo duzo i niech tak zostanie !
~~Jasnoturkusowy Heliotrop napisał(a):~Brązowopłowy Uczep napisał(a): A jak myślicie, dlaczego P.Roman jest prezydentem miasta od 16-tu lat?
Odpowiedz jest prosta; bo zatrudnia w urzedach tyle pociotków, że za kazdymi wyborami starcza ich rodzinnych głosów na wygranie wyborów, to nie demokracja, to ekspansja ekonomiczna wymuszona kluczem zatrudnienia.