~~Jasnoróżowy Brokuł napisał(a): Malkowski już gada jak Mrawiecki i taki sam z niego byłby prezydent miasta jak z tamtego premier !
Gosciu ten czlowiek slucha glosu ludzi, czy nadal tego nie widzisz... na prawdę? hekty mogą byc to oznacza, ze się boją i dobrze, bo Pan Małkowski to jedyny dla mnie sensowy kandydat na prezydenta. Ludzie dajcei szansę na zmiany a tym miescie., dajcie szanse mlodym i sredniomlodym mieszkancom Boleslawca, tyle w was jadu, po co. Roman robil tyle bo miał kasę z unii, ale kazdy bylby w stanie to robić. Wiem jaki Pan Roman potrafi byc cyniczny i przemadrzały, to mi się nie podoba bo widzielismy to nie raz, a Małkowski szczery człowiek, wiekszy zmiomek, bo ludzki. a nie po pierwsze mieszkancy. Gdzie Romana program? Znowu na opinni chce jechac, to dla mnie ŻENADA dlatego czas jest wreszcie na młodych! i te konieczne zmiany. Bo to dramat. Przez kadencje 16 lat Pana Romana zmiajszyła! sie ilisc mieszkanców (z ok. 43.000 do 37.000) młodzi pouciakali do wiekszych miast bo Roman nie daje peryspektyw, albo co gorsze za granicę. Pomyslcie czy zatem jest lepiej? niby gdzie, dla dziadków i babek z kościoła z bazyliki. To nie prezydent, to burmistrz. Ale prezydent miasta... brzmi dumnie :D Partia prezesów i lizacze dup. Przepraszam ale musiałam.