Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Będę walczył o prezydenturę
~~Srebrzystoczarna Calibrachoa niezalogowany
18 września 2018r. o 20:53
~Bladoróżowy Orzech napisał(a): Roman jest już oficjalnie zarejestrowany na prezydenta. Gdzie jest jego program, przepraszam?

program jest, żeby pozostać prezydentem
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Paliowy Szczodrzeniec niezalogowany
18 września 2018r. o 21:12
ROMan startuje z kampanią 21 września .. na miesiąc przed głosowaniem. Wystarczy,żeby panów wciągnąć nosem. I to zrobi.
~~Miodowy Floks niezalogowany
18 września 2018r. o 21:21
~~Paliowy Szczodrzeniec napisał(a): ROMan startuje z kampanią 21 września .. na miesiąc przed głosowaniem. Wystarczy,żeby panów wciągnąć nosem. I to zrobi.

A to on nosem wciąga no no,czyli nie bierze w żyłę?
~Spopielały Rozchodnik niezalogowany
18 września 2018r. o 21:22
Z tego co wiem to nie tylko wciągają ale tez połykają u Romana.
~~Ciemnopopielaty Bukszpan niezalogowany
18 września 2018r. o 22:25
~~Paliowy Szczodrzeniec napisał(a): ROMan startuje z kampanią 21 września .. na miesiąc przed głosowaniem. Wystarczy,żeby panów wciągnąć nosem. I to zrobi.

Tobie zostaje wazelinka i łaska pana.
~~Bananowa Jukka niezalogowany
19 września 2018r. o 2:51
Pozostaje jedna niewiadoma .

KOMU ZABIORĄ PUNKTY KANDYDACI PO i PiS ?
~~Szarobrunatna Forsycja niezalogowany
19 września 2018r. o 6:04
~~Różowoczerwona Sośnica napisał(a): tłumów jakoś nie widać????
coś nie bardzo Pan Małkowski przyciągnął Bolesławian na spotkanie????

nie musiałoby tlumów w poniedzialek o 18, moze nie kazdemu ten termin pasował, pomysl zanim skrytukujesz. Wystarczy, ze byli online na livie i odladali na bieżaco. To nie stare dziadki co w niedziele po kosciele spotkanie czynią. Bez przesay z ta krytyką.
~~Szarobrunatna Forsycja niezalogowany
19 września 2018r. o 6:19
~~Jasnoróżowy Brokuł napisał(a): Malkowski już gada jak Mrawiecki i taki sam z niego byłby prezydent miasta jak z tamtego premier !

Gosciu ten czlowiek slucha glosu ludzi, czy nadal tego nie widzisz... na prawdę? hekty mogą byc to oznacza, ze się boją i dobrze, bo Pan Małkowski to jedyny dla mnie sensowy kandydat na prezydenta. Ludzie dajcei szansę na zmiany a tym miescie., dajcie szanse mlodym i sredniomlodym mieszkancom Boleslawca, tyle w was jadu, po co. Roman robil tyle bo miał kasę z unii, ale kazdy bylby w stanie to robić. Wiem jaki Pan Roman potrafi byc cyniczny i przemadrzały, to mi się nie podoba bo widzielismy to nie raz, a Małkowski szczery człowiek, wiekszy zmiomek, bo ludzki. a nie po pierwsze mieszkancy. Gdzie Romana program? Znowu na opinni chce jechac, to dla mnie ŻENADA dlatego czas jest wreszcie na młodych! i te konieczne zmiany. Bo to dramat. Przez kadencje 16 lat Pana Romana zmiajszyła! sie ilisc mieszkanców (z ok. 43.000 do 37.000) młodzi pouciakali do wiekszych miast bo Roman nie daje peryspektyw, albo co gorsze za granicę. Pomyslcie czy zatem jest lepiej? niby gdzie, dla dziadków i babek z kościoła z bazyliki. To nie prezydent, to burmistrz. Ale prezydent miasta... brzmi dumnie :D Partia prezesów i lizacze dup. Przepraszam ale musiałam.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.