~~Kredowobiała Borówka napisał(a): a ja jestem młodą mamą i potrzebuję żłobka od kwietnia przyszłego roku,bo chcę wrócić do pracy, ale żaden kandydat mi tego nie zagwarantuje, szkoda
~~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka napisał(a):~~Kredowobiała Borówka napisał(a): a ja jestem młodą mamą i potrzebuję żłobka od kwietnia przyszłego roku,bo chcę wrócić do pracy, ale żaden kandydat mi tego nie zagwarantuje, szkoda
Z programu Małkowskiego
"Coraz bardziej odczuwalny jest brak miejsc w żłobkach. Jedna grupa żłobkowa, w jednym przedszkolu nie wystarczy. Dobra lokalizacją na powstanie żłobka jest budynek po Bibliotece, która przeprowadza się do Centrum Wiedzy lub budowa nowego. Można również w tej kwestii nawiązać współpracę z sektorem prywatnym. "
https://impulsmiasta.pl/program-dla-boleslawian/
~~Kredowobiała Borówka napisał(a): co z tego, że wszyscy obiecują żłobki, zanim się wezmą do roboty i coś powstanie moje półroczne dziecko będzie miało 3 lata i pójdzie do przedszkola, więc po co mi będzie wtedy żłobek, ja i wielu rodziców małych dzieci potrzebujemy rozwiązań na już
~~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka napisał(a):~~Kredowobiała Borówka napisał(a): co z tego, że wszyscy obiecują żłobki, zanim się wezmą do roboty i coś powstanie moje półroczne dziecko będzie miało 3 lata i pójdzie do przedszkola, więc po co mi będzie wtedy żłobek, ja i wielu rodziców małych dzieci potrzebujemy rozwiązań na już
Aha, czyli nie ma po co budować :D dobre. z takimi uwagami to raczej do prezydenta Romana, on rządzi 16 lat
~~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka napisał(a): Tak, pamiętajmy że wciąż jeszcze rządzi Roman. Powinien to dostrzec, no ale za to mamy ładny pumptrack :)