Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Będę walczył o prezydenturę
~~Płoworuda Tygrysówka niezalogowany
18 września 2018r. o 19:38
macieju, gryzą nerwowo. Boją się. :) Idź swoją drogą. Wygrasz to
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szarobłękitny Wilec niezalogowany
18 września 2018r. o 19:51
~~Płoworuda Tygrysówka napisał(a): macieju, gryzą nerwowo. Boją się. :) Idź swoją drogą. Wygrasz to

dokładnie tak jest. To koty obecnego prezesa miałczą bo im sie karma moze zmienić . Trzeba zmian a nie tylko igrzysk i wina.
~Fioletowy Wrzosiec niezalogowany
18 września 2018r. o 20:08
W kampanii widać tylko Małkowskiego i Rudyka. Reszta nie istnieje.
~Fioletowy Wrzosiec niezalogowany
18 września 2018r. o 20:09
W kampanii widać tylko Małkowskiego i Rudyka. Reszta nie istnieje.
~~Sinawa Aralia niezalogowany
18 września 2018r. o 20:20
~~Żółtobrunatna Trzykrotka napisał(a):
fobiak napisał(a): macius pitoli jak kazdy kandydat przed wyborami, omija nawazniejsze problemy. czestuje kielbasa spaslakow a na cieniasow kladzie lage jak romciu betoniarz.

1. giniada jest prywatna inicjatywa i nic miastu do jej wlasciciela. gliniada ma tyle zwolennikow ilu przeciwnikow. dlatego przyszly prezydent nie jest w stanie jej przywrocic bo naruszy swoje kompetencje.

2. w jaki sposob macius chce skrobac beton z bruku, ktory zostawi po sobie romciu betoniarz
a) splata dlugu
b) plac na lokietka (zaden parking pietrowy w centrum miasta)
c) osiedle domkow jednorodzinnych, wstrzymanie budowy blokow
idz do lekarza androloga bo głowe infekuje

3. szpital. rozebranie poniemieckiego budynku i wybudowanie nowoczesnego szpitala

4. budowa nowej szkoly dla dzieci niepelnosprawnych

5. zniesienie 5-letniej kadencji, zwiazanej z otrzymaniem mieszkania

6. oddanie rzemieslnikom i drobnym handlarzamom lokali w centrum miasta. banki na peryferie

7. import bandytow do miasta, ktore nic z nimi nie mialo wspolnego. widze maciusia predzej w ipn-e jako pisarza nowej historii niz w ratuszu. romciu betoniarz tez w tej sprawie balaganil finansujac klamstwa o pierwszych mieszkancach miasta.

nie ma sensu sie tu rozpisywac, nie przekonal mnie program maciusia bo nic w nim nie ma dla potrzebujacych. kandytat nie ma zadnych wizji. rozbijanie klik to nie argument, bo kazdy nowy to robi. a hala widowiskowa mozna sie wykrecic, mowiac, ze byly za slabe wyniki w sporcie. likwidacja strazy miejskiej to pomysl bogusia z wczesniejszych walk.
maciek to facet bez jaj. ani razu nie powiedzial, ze romciu betoniarz to palant.

Typowy z Ciebie Polak. Nic Ci się nie podoba i niema opcji aby któryś z kandydatów Ci pasował. Jesteś typowy- nie bo nie. Ja jestem ofiarą układu w PWiK i wiem jak to szambo działa. Uwierz,że nawet część bolesławieckiej prokuratury jest częścią tego układu i staje w obronie tej sitwy władającej Bolesławcem. Jeśli chcesz dalej być okradanym napisz wprost-tak chcę aby mnie okradano. Prezes który zna się tylko na prezentacjach słupków na wykresach , które stworzyli jego ciężko przestraszeni podwładni nie jest żadnym prezesem a tylko figurantem postawionym na to stanowisko przez układ. Nigdy a pracowałem w PWiK 16 lat nie było żadnej merytorycznej kontroli działań kierownictwa wodociągów. Ja widziałem za dużo i dla tego już nie pracuję. Takich podmiotów jest w Bolesławcu kilka i aż strach pomyśleć co się w nich dzieje. Małkowski jako jedyny z kandydatów chce z tym skończyć i to jest podstawa do budowania innej sprawiedliwszej przyszłości dla miasta. Do kandydowania na radnego długo namawiał mnie ś.p. Darek MUCHA i po jego śmierci już, stwierdziłem, że podjęcie takiej próby jestem mu winien. Program Maćka Małkowskiego jest w wielu aspektach zbieżny z poglądami Darka i dlatego postanowiłem wesprzeć Impuls Miasta swoją kandydaturą. Czy się dostanę, nie wiem. Wszystko zależy od wyborców i od ich poparcia dla Maćka Małkowskigo.

~Ciemnoróżowa Brodia niezalogowany
18 września 2018r. o 20:22
Nie mam zamiaru tu dyskutować z tymi, którzy krytykują Pana Małkowskiego, bo szkoda mi na to czasu, więc napiszę tak - Panie Macieju trzymam bardzo mocno kciuki. Proszę robić swoje. Fajne spotkanie, wysłuchałam Pana programu.... Ma Pan mój głos.
~~Poczerwieniały Wiąz niezalogowany
18 września 2018r. o 20:31
~~Sinawa Aralia napisał(a):
~~Żółtobrunatna Trzykrotka napisał(a):
fobiak napisał(a): macius pitoli jak kazdy kandydat przed wyborami, omija nawazniejsze problemy. czestuje kielbasa spaslakow a na cieniasow kladzie lage jak romciu betoniarz.

1. giniada jest prywatna inicjatywa i nic miastu do jej wlasciciela. gliniada ma tyle zwolennikow ilu przeciwnikow. dlatego przyszly prezydent nie jest w stanie jej przywrocic bo naruszy swoje kompetencje.

2. w jaki sposob macius chce skrobac beton z bruku, ktory zostawi po sobie romciu betoniarz
a) splata dlugu
b) plac na lokietka (zaden parking pietrowy w centrum miasta)
c) osiedle domkow jednorodzinnych, wstrzymanie budowy blokow
idz do lekarza androloga bo głowe infekuje

3. szpital. rozebranie poniemieckiego budynku i wybudowanie nowoczesnego szpitala

4. budowa nowej szkoly dla dzieci niepelnosprawnych

5. zniesienie 5-letniej kadencji, zwiazanej z otrzymaniem mieszkania

6. oddanie rzemieslnikom i drobnym handlarzamom lokali w centrum miasta. banki na peryferie

7. import bandytow do miasta, ktore nic z nimi nie mialo wspolnego. widze maciusia predzej w ipn-e jako pisarza nowej historii niz w ratuszu. romciu betoniarz tez w tej sprawie balaganil finansujac klamstwa o pierwszych mieszkancach miasta.

nie ma sensu sie tu rozpisywac, nie przekonal mnie program maciusia bo nic w nim nie ma dla potrzebujacych. kandytat nie ma zadnych wizji. rozbijanie klik to nie argument, bo kazdy nowy to robi. a hala widowiskowa mozna sie wykrecic, mowiac, ze byly za slabe wyniki w sporcie. likwidacja strazy miejskiej to pomysl bogusia z wczesniejszych walk.
maciek to facet bez jaj. ani razu nie powiedzial, ze romciu betoniarz to palant.

Typowy z Ciebie Polak. Nic Ci się nie podoba i niema opcji aby któryś z kandydatów Ci pasował. Jesteś typowy- nie bo nie. Ja jestem ofiarą układu w PWiK i wiem jak to szambo działa. Uwierz,że nawet część bolesławieckiej prokuratury jest częścią tego układu i staje w obronie tej sitwy władającej Bolesławcem. Jeśli chcesz dalej być okradanym napisz wprost-tak chcę aby mnie okradano. Prezes który zna się tylko na prezentacjach słupków na wykresach , które stworzyli jego ciężko przestraszeni podwładni nie jest żadnym prezesem a tylko figurantem postawionym na to stanowisko przez układ. Nigdy a pracowałem w PWiK 16 lat nie było żadnej merytorycznej kontroli działań kierownictwa wodociągów. Ja widziałem za dużo i dla tego już nie pracuję. Takich podmiotów jest w Bolesławcu kilka i aż strach pomyśleć co się w nich dzieje. Małkowski jako jedyny z kandydatów chce z tym skończyć i to jest podstawa do budowania innej sprawiedliwszej przyszłości dla miasta. Do kandydowania na radnego długo namawiał mnie ś.p. Darek MUCHA i po jego śmierci już, stwierdziłem, że podjęcie takiej próby jestem mu winien. Program Maćka Małkowskiego jest w wielu aspektach zbieżny z poglądami Darka i dlatego postanowiłem wesprzeć Impuls Miasta swoją kandydaturą. Czy się dostanę, nie wiem. Wszystko zależy od wyborców i od ich poparcia dla Maćka Małkowskigo.

Przepraszam nie podpisałem sie. Ireneusz SZWEDO
~~Srebrzystoczarna Calibrachoa niezalogowany
18 września 2018r. o 20:52
somsiad napisał(a): Maciej Małkowski: Proponowano mi fotel wiceprezydenta za wycofanie się z tegorocznych wyborów.

Czyli propozycja korupcyjna. Służby zawiadomione? Jeżeli nie to art. 304 § 1 KPK

;) z cała pewnością ta propozycja nie stanowiła oferty handlowej...ble ble ble, jak to piszą dzisiaj wszyscy oszuści, którzy tylko frajera chcą złapać i zachować drogę odwrotu, kiedy przekręt się wyda.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza