Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Będę walczył o prezydenturę
~Żółtawobrunatna Szarotka niezalogowany
18 września 2018r. o 12:13
Impuls do zmian. Będzie się działo. Leśne dziadki odchodzą do lamusa
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnoróżowa Pragnia niezalogowany
18 września 2018r. o 12:15
~~Limonkowa Frezja napisał(a): Dostałem propozycję objęcia stanowiska wiceprezydenta :)))))))
Od kogo?
Kiedy?

Ja dostałem propozycję objęcia fotela premiera RP
Złozył mi ją mój kumpel podczas grilla na działce, nie pamietam dobrze szczegółów i nie jestem pewny czy jest w stanie spełnić to co obiecał ale mogę sie tym chwalic na lewo i prawo. No i oczywiście odmawiam - bedę walczył o fotel prezydenta Polski :))))

Oczywiście, że takie sprawy załatwia się po cichu i pewnie p. Małkowski nie będzie miał na to dowodów (a może ma - nie wiem). Ale znając postępowanie obecnego prezydenta (jego oportunizm*) jest to całkiem możliwa propozycja i pokazuje też jak bardzo jednak jest realne jest zwycięstwo Małkowskiego - jak się go boją.
* obecny prezydent:
a) wygrywa wybory na prezydenta z PiS -> teraz jest "Bezpartyjny"
b) nie chce rozmawiać z pewnym nieistotnym bolesławieckim portalem -> teraz trzymają się razem,
c) Mówi jakie to są złe rządy w powiecie i nie można nic zrobić -> teraz jest w koalicji z tymi samymi ludźmi "bezpartyjnymi" , ale dalej nic nie można zrobić.
..... itd.
Wiec również nie zdziwił by mnie punkt:
d) Małkowski jest zły, ale ma szanse ze mną wygrać -> może go kupię za wiceprezydenturę.
~Paliowy Szczodrzeniec niezalogowany
18 września 2018r. o 12:23
Myślę,że miękkim podbrzuszem ratuszowego jest plac na ul. Łokietka..tam warto uderzyć.Jest wiele dokumentów z tamtych lat,które nabierają mocy.
~Siwa Lewizja niezalogowany
18 września 2018r. o 12:37
Będzie tak jak było, przecież nie przyjdą do miasta ludzie z zewnątrz, a w każdej bolesławieckiej rodzinie są ludzie z lewicy, prawicy i środka. Rodziny te są spokrewnione lub spowinowacone z innymi, również z okolicznych wsi.
18895
#somsiad nieaktywny
18 września 2018r. o 12:52
Maciej Małkowski: Proponowano mi fotel wiceprezydenta za wycofanie się z tegorocznych wyborów.

Czyli propozycja korupcyjna. Służby zawiadomione? Jeżeli nie to art. 304 § 1 KPK

<b> Dziennikarz to bardzo trudny zawód </b>
~~Oliwkowy Rozchodnik niezalogowany
18 września 2018r. o 13:02
~~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka napisał(a): Szacunek że w takich warunkach. Przyszli ci co chcieli być. Święto demokracji i otwarcie na bolesławian. Bo jak w rynku siedziałem w niedziele na rodzinnym obiedzie to mi starosta tarabanił propagandę przez glośniki.
Życzę powodzenia, bo to jedyny kandydat który dostrzega patologię układu, a i program dobry.

Co ty człowieku porównujesz.? Nie ten rozmiar. Miał być powiew świeżości i młodości ale jak usłyszałem jacy są kandydaci na radnych to wymiękłem. Jedna wielka łapanka. Nawet nie potrafili obstawić wszystkich okręgów do powiatu. Miałkość kandydata jest porażająca. Roman pewnie już w ratuszu odpalił szampana. Miałkowski mnie nie porwał. Gdzie tam było 80 osób. Kto liczył? Ratusz czy policja jak w Warszawie. Większość to kandydaci. Pytanie na koniec. Ilu przyszło na spotkanie mieszkańców, którzy nie kandydują?
~~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka niezalogowany
18 września 2018r. o 13:02
somsiad napisał(a): Maciej Małkowski: Proponowano mi fotel wiceprezydenta za wycofanie się z tegorocznych wyborów.

Czyli propozycja korupcyjna. Służby zawiadomione? Jeżeli nie to art. 304 § 1 KPK

Spokojnie Somsiad. Kup popcorn i grzecznie czekaj... a w między czasie pakuj się z biurka i stołka.
~Fioletowy Wrzosiec niezalogowany
18 września 2018r. o 13:07
Olwkowy. To celowe z tym Miałkowskim czy zwykły błąd?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.