Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Aleksander Kwaśniewski w Bolesławcu
~Siwa Alstremeria niezalogowany
1 października 2018r. o 19:44
Poziom dyskusji z okresu szlachty zagrodowej. O co się spieracie i wzajemnie obraźacie? Kto chce niech przyjdzie a kto nie to się tam nie pokaźe. Czy musicie wyładowywać swoją frustrację?????????
Przypominam,źe to do kogo kierujesz nie odnosi źadnego skutku tylko zźera Ciebie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Niebieskawy Moszenki niezalogowany
1 października 2018r. o 19:46
Aleksander Kwaśniewki to, jak dotychczas, najlepszy i najbardziej kompetentny Prezydent Rzeczpospolitej Polskiej o czym świadczy m.in. powierzenie mu przez naród tej godności na dwie kolejne kadencje.
1 października 2018r. o 19:47
Nienawiść Was pogrąźa a drugiemu nic nie czyni. Czy Stolcman,czy Kornaher-Duda co za róznica. Tu człowiek i tu człowiek który chce źyć w tym pięknym kraju.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
1 października 2018r. o 19:51
ramaj napisał(a):
skorn napisał(a): Wejście do eurokołochozu, na które i tak byliśmy skazani. Faktycznie wielki sukces.

Kiedyś wspierał autorytaryzm, a gdy to przestało się opłacać, wyewoluował w eurodemokratę i liberała. Zachód z wroga stał sie przyjacielem. Kiedyś za Moskwą, później za Brukselą, nigdy za Polską. Pijak bez moralnego kręgosłupa, nasza polska wersja "junkersa".

Jak niewiele potrzeba, by wam zaimponować, towarzyszu ramaj.

Ktoś tu nizej napisal tobie gdzie bys był gdyby nie Unia.Ale ty tego i tak nie pojmiesz,a egzystencjonalne frustracvje lokujesz nie we własnej osobie tylko tam gdzie tacy Kurscy cie kierują.
Pisałem abyś zmienił awatar na facjatę Jurgiela,będzie akuratna dla ciebie.

Ramaj , odnoszę wrażenie , że Twoja edukacja skończyła się w przedszkolu. Oto angol na stanowisku ministerialnym porównuje eurokołchoz , czyli Czwartą Rzeszę do ZSRR , a Ty rzucasz się na Skornika jak byś Reduty Ordona bronił. Każde euro " zainwestowane " w Polsce przez eurokołchoz w osiemdziesięciu procentach wraca do Rzeszy , a barany wyją z zachwytu nad funduszami niby za darmo. Ramaj , Ty mi powiedz chłopie , czy widziałeś kiedy bankiera , albo urzędasa skarbówki , co podaruje komu jeden grosz ? Jest jeszcze Sośnierz w eurokołchozowym nibyparlamencie , co otwarcie mówi o POLEXICIE . A tu proszę Inteligencja z Bolesławca o ramajowatej wiedzy próbuje mi wmówić , że głupi jestem , bo nie cierpię eurokołchozu , jak i pieriestrojki Gorbaczowa . Nota bene , Olka też nie cierpię , choć szanowałem ś.p. Szmajdzińskiego , na którego głosowałem , kiedy jeszcze wierzyłem w demokrację. Dzisiaj , ponieważ już wiem , że demokracja to opium dla mas , żaden polityk , a już szczególnie Sztolcman ( ksywa Kwaśniewski ) ... " pióro do podpisu " , jak Imć panujący mecenas Duda ... w głowie mi nie zawróci.

Może nawet pójdę z flachą na spotkanie z Olem , bom alkoholik , ale nie wiem czy były prezydent Polski sobie tego życzy :D

Jedno pytanie miałbym tylko do Ola , czy wiedział co podpisuje w Tysiąc Dziewięćset Dziewięćdziesiątym Siódmym roku. Czy zdawał sobie sprawę z konsekwencji , czy dla mamony podpisał co mu kazali ?

Żebyś dobrze zrozumiał Ramaj , ja jestem starym jezusowym komuchem , Wędrowcem i kolekcjonerem informacji. Nie jestem Twoim wrogiem. Skornik też nie :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
1 października 2018r. o 20:02
Nienawiść Was pogrąźa a drugiemu nic nie czyni. Czy Stolcman,czy Kornaher-Duda co za róznica. Tu człowiek i tu człowiek który chce źyć w tym pięknym kraju.
~Niebieskawy Moszenki niezalogowany
1 października 2018r. o 20:42
Różnica jest zasadnicza taka jak między mądrością a głupotą.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
1 października 2018r. o 20:55
~Siwa Alstremeria napisał(a): Nienawiść Was pogrąźa a drugiemu nic nie czyni. Czy Stolcman,czy Kornaher-Duda co za róznica. Tu człowiek i tu człowiek który chce źyć w tym pięknym kraju.

I tu się mylisz ... Siwa ... jeśli chciałbym drugiemu coś uczynić , albo pogrążyć , to zrobił bym to , ale ... problem z wyznawcami JAHWE polega na tym , że oni nas traktują jako " ludzkie bydło " ... gohim w Talmudzie :) Ja nie wiem , czy to są ludzie , ale obaj PREZYDENCI POLSKI mają hebrajskie Estery :D

Pieniądz i dupa rządzi światem :)

A Planeta Stwórcy jest taka piękna i nawet chemitrale , choć szkodzą , to nie szkodzą Świadomości :)

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Chabrowy Maczek niezalogowany
1 października 2018r. o 21:59
Nie dziadek A ojciec Izaak Stolzman
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza