emem napisał(a): Moze konczy kariere?WIELKA STRATA dla Partii Prezesów.
~Żółtopomarańczowy Zaślaz napisał(a): Czy to jest aż tak Istotne, żeby zamieszczać to w internecie. Brawo za spożytkowanie cennego czasuChyba tak bo to zwiastun "pięknej katastrofy"
~~Bladofioletowy Lędźwian napisał(a):~Żółtopomarańczowy Zaślaz napisał(a): Czy to jest aż tak Istotne, żeby zamieszczać to w internecie. Brawo za spożytkowanie cennego czasuChyba tak bo to zwiastun "pięknej katastrofy"
~~Jasnobłękitny Kuflik napisał(a):Oto właśnie chodzi" … z siebie się śmiejecie" zwłaszcza ,że potwierdzasz istnienie układu.~~Burobrązowy Szparag napisał(a): Mam uwagę do spotu wyborczego ROMANA. Z taką drużyną piłki siatkowej wyborow pan nie wygrasz.Mogliście zaprosić BTS p.ŁUCZKOWSKIEGO, sukces murowany.
dyskusje kandydatow do nowego ukladu mnie bawią ;)
~~Bladofioletowy Lędźwian napisał(a):~~Jasnobłękitny Kuflik napisał(a):Oto właśnie chodzi" … z siebie się śmiejecie" zwłaszcza ,że potwierdzasz istnienie układu.~~Burobrązowy Szparag napisał(a): Mam uwagę do spotu wyborczego ROMANA. Z taką drużyną piłki siatkowej wyborow pan nie wygrasz.Mogliście zaprosić BTS p.ŁUCZKOWSKIEGO, sukces murowany.
dyskusje kandydatow do nowego ukladu mnie bawią ;)
~~Srebrzystoszary Kopytnik napisał(a):Kufliku (Nomen omen) od kilku dni głównym antyukładowcą a mieście jest Piotr Roman zamieścił to hasło na swym plakacie wyborczym!!!!!!!!!~~Żółtoszara Nemezja napisał(a):Na mieście mówi się, że przystąpil do IMPULSU by walczyć z UKŁADEM- odmiana jak u św. Pawła.~~Beżowobrązowy Cypryśnik napisał(a): Jeszcze lepszy od spotu jest plakat wyborczy Romana.Daje on wielką nadzieje wyborcom i kandydatom IMPULSU- na tym odkrywczym plakacie czytamy: BEZ PARTII-BEZ UKŁADU-BEZPARTYJNY- IMPULS MIASTA przyjmuje w ciemno tak zdeklarowanych.Czyżby Roman się nawrócił!!!!
~~Ciemnoszara Cieszynianka napisał(a):~~Srebrzystoszary Kopytnik napisał(a):Kufliku (Nomen omen) od kilku dni głównym antyukładowcą a mieście jest Piotr Roman zamieścił to hasło na swym plakacie wyborczym!!!!!!!!!~~Żółtoszara Nemezja napisał(a):Na mieście mówi się, że przystąpil do IMPULSU by walczyć z UKŁADEM- odmiana jak u św. Pawła.~~Beżowobrązowy Cypryśnik napisał(a): Jeszcze lepszy od spotu jest plakat wyborczy Romana.Daje on wielką nadzieje wyborcom i kandydatom IMPULSU- na tym odkrywczym plakacie czytamy: BEZ PARTII-BEZ UKŁADU-BEZPARTYJNY- IMPULS MIASTA przyjmuje w ciemno tak zdeklarowanych.Czyżby Roman się nawrócił!!!!