Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Jak się wspinać na Wiadukt Plaza?
~~Paliowy Szczodrzeniec niezalogowany
3 października 2018r. o 17:08
Do czego musiało dojść,żeby romek-kuleczka wdrapał się lub wniesiono go na ściankę. A teraz .. jogi babu .. na plakacie wyborczym widzimy chudzinę,smutnego szczypiora...który marzy,żeby kolejny, 6-ty raz miękko wylądować na stolcu prezydentowym. Co władza robi z ludźmi ? Do 4 listopada ( II tura ) facet będzie na mineralnej i szczawiu -dieta cud! Niewiarygodne. :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Białawy Kosaciec niezalogowany
3 października 2018r. o 17:08
Żenujące tak samo,jak ich wybryki fotograficzne jako golasy.Klan Nowaków coraz bardziej się pogrąża i ośmiesza.
~Czerwona Imperata niezalogowany
3 października 2018r. o 17:32
Mężczyźni tak tyją kiedy przekwitają. Czyżby?...Czyżby czas na szczypiorek?
~Czerwona Imperata niezalogowany
3 października 2018r. o 17:34
A właśnie, kto jechał na rowerze, kiedy nie było filmowane z bliska?
29
Bernard
3 października 2018r. o 17:35
~Białawy Kosaciec napisał(a): Żenujące tak samo,jak ich wybryki fotograficzne jako golasy.Klan Nowaków coraz bardziej się pogrąża i ośmiesza.

Nie wiem czy żenujące jest to, że ludzie nie wstydzą się swoich estetycznych ciał (fociłem - widziałem), czy to że facet przed sześćdziesiątką zakłada kask rowerowy i ciemne okulary, żeby wdrapać się na dwumetrowy kubik dla dzieci. I to tylko po to, aby przypodobać się wyborcom.

Cóż, każdy ma swój próg żenady...

bobrzanie.pl
~~Czerwonawa Dynia niezalogowany
3 października 2018r. o 17:40
Bernard napisał(a):
~Białawy Kosaciec napisał(a): Żenujące tak samo,jak ich wybryki fotograficzne jako golasy.Klan Nowaków coraz bardziej się pogrąża i ośmiesza.

Nie wiem czy żenujące jest to, że ludzie nie wstydzą się swoich estetycznych ciał (fociłem - widziałem), czy to że facet przed sześćdziesiątką zakłada kask rowerowy i ciemne okulary, żeby wdrapać się na dwumetrowy kubik dla dzieci. I to tylko po to, aby przypodobać się wyborcom.

Cóż, każdy ma swój próg żenady...

100/100
~Białawy Kosaciec niezalogowany
3 października 2018r. o 18:12
...wdrap się bez kasku...ha ha ha
...a że ci się podobało,no cóż kwestia gustu...ojciec,syn,synowa i znajomi...mało smaczne
~~Burgundowy Czosnaczek niezalogowany
3 października 2018r. o 18:42
~Białawy Kosaciec napisał(a): ...wdrap się bez kasku...ha ha ha
...a że ci się podobało,no cóż kwestia gustu...ojciec,syn,synowa i znajomi...mało smaczne

Brawo Prezydencie ,było do przewidzenia,że ,,dupe '' scisnie przeciwnikom.
Jest Pan SUPER i tak trzymać .Konkurencja otwiera Panu droge do zwycięztwa czego BARDZO życze
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.