Bernard napisał(a):~Białawy Kosaciec napisał(a): Żenujące tak samo,jak ich wybryki fotograficzne jako golasy.Klan Nowaków coraz bardziej się pogrąża i ośmiesza.
Nie wiem czy żenujące jest to, że ludzie nie wstydzą się swoich estetycznych ciał (fociłem - widziałem), czy to że facet przed sześćdziesiątką zakłada kask rowerowy i ciemne okulary, żeby wdrapać się na dwumetrowy kubik dla dzieci. I to tylko po to, aby przypodobać się wyborcom.
Cóż, każdy ma swój próg żenady...
emem napisał(a): Haha dobre wideo :)
dobre jak obiektywność ...piszacego ;)
~~Żółtoszara Nemezja napisał(a):Na mieście mówi się, że przystąpil do IMPULSU by walczyć z UKŁADEM- odmiana jak u św. Pawła.~~Beżowobrązowy Cypryśnik napisał(a): Jeszcze lepszy od spotu jest plakat wyborczy Romana.Daje on wielką nadzieje wyborcom i kandydatom IMPULSU- na tym odkrywczym plakacie czytamy: BEZ PARTII-BEZ UKŁADU-BEZPARTYJNY- IMPULS MIASTA przyjmuje w ciemno tak zdeklarowanych.Czyżby Roman się nawrócił!!!!
~~Szarobrunatny Kasztanowiec napisał(a): Czy Bernard to filmował z podnośnika koszowego bo nie sądzę żeby się sam wdrapał na górę
~~Szarobrunatny Kasztanowiec napisał(a): Czy Bernard to filmował z podnośnika koszowego bo nie sądzę żeby się sam wdrapał na górę
~~Ceglany Kokornak napisał(a):Bernard napisał(a):~Białawy Kosaciec napisał(a): Żenujące tak samo,jak ich wybryki fotograficzne jako golasy.Klan Nowaków coraz bardziej się pogrąża i ośmiesza.
Nie wiem czy żenujące jest to, że ludzie nie wstydzą się swoich estetycznych ciał (fociłem - widziałem), czy to że facet przed sześćdziesiątką zakłada kask rowerowy i ciemne okulary, żeby wdrapać się na dwumetrowy kubik dla dzieci. I to tylko po to, aby przypodobać się wyborcom.
Co do tej estetyki bym się tak nie rozpędzał chyba ze dla ciebie każda rozebrana raszpla jest estetyczna.A filmik jest żenujący i pokazuje brak pomysłu na dopchanie się do koryta.
Bernard napisał(a):~~Szarobrunatny Kasztanowiec napisał(a): Czy Bernard to filmował z podnośnika koszowego bo nie sądzę żeby się sam wdrapał na górę
Wdrapałby się szybciej niż myślisz, ale nie mam zwyczaju bawić się na palcach zabaw, ani zabierać dzieciom zabawek : )Dopisane 03.10.2018r. o godz. 20:40:~~Ceglany Kokornak napisał(a):Bernard napisał(a):~Białawy Kosaciec napisał(a): Żenujące tak samo,jak ich wybryki fotograficzne jako golasy.Klan Nowaków coraz bardziej się pogrąża i ośmiesza.
Co do tej estetyki bym się tak nie rozpędzał chyba ze dla ciebie każda rozebrana raszpla jest estetyczna.A filmik jest żenujący i pokazuje brak pomysłu na dopchanie się do koryta.
Rozumiem, że patrzysz na świat ze swojej perspektywy, ale akurat mnie i Bogdana żadne koryto nie interesuje, radzimy sobie bez koryt : )
O tym, kto jest dla mnie estetyczny wiesz mniej więcej tyle, co o mnie. Popatrz na swoją dziewczynę, czy też chłopca, i wyobraź sobie że ktoś o niej/o nim mówi per "raszpla".
Fajnie?