Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Jak się wspinać na Wiadukt Plaza?
~~Zielonobrunatny Bieluń niezalogowany
3 października 2018r. o 18:44
Bernard napisał(a):
~Białawy Kosaciec napisał(a): Żenujące tak samo,jak ich wybryki fotograficzne jako golasy.Klan Nowaków coraz bardziej się pogrąża i ośmiesza.

Nie wiem czy żenujące jest to, że ludzie nie wstydzą się swoich estetycznych ciał (fociłem - widziałem), czy to że facet przed sześćdziesiątką zakłada kask rowerowy i ciemne okulary, żeby wdrapać się na dwumetrowy kubik dla dzieci. I to tylko po to, aby przypodobać się wyborcom.

Cóż, każdy ma swój próg żenady...

Bernard mlodszy jesteś ...a BMI takie nie wspolmierne..zadbaj o siebie bo mlodszy jestes od Prezydenta...i nie patrz jednorazowo wyborczo a weź przykład ;).../martwie się o Ciebie/

Sadze ze.bardzej zenada intelektualna....kole!!!!.... bardziej..gdy tyle lat puszcza sie oczka w lewo i w prawo..i wyskakuje jako antyukladowiec..to dopiero ponizające..bo wyrachowane .....obrzydliwe!!!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Niebieskoszara Metasekwoja niezalogowany
3 października 2018r. o 19:12
żenua to fakt tego ze ktos wygladajacy jak reklama chipsów próbuje wbić sie w spocie reklamujacym jego osobe na stanowisko wymagajace prawdomównosci i konsekwencji. Ani jedna ani druga cecha nie pasuje mi tu do takiego sportowego charakteru kandydata, ale jakby co zawsze mozna powiedziec że Małkowski to pal...t
wtedy dziadki zapieja z zachwytu
~Kruczoczarny Kielichowiec niezalogowany
3 października 2018r. o 19:13
Chociaż trochę humoru w tych wszystkich obiecankach cacankach wyborczych. Takze nie spinajcie sie tak tym filmikiem hahahah
~~Niebieskoszara Metasekwoja niezalogowany
3 października 2018r. o 19:21
~~Niebieskoszara Metasekwoja napisał(a): żenua to fakt tego ze ktos wygladajacy jak reklama chipsów próbuje wbić sie w spocie reklamujacym jego osobe na stanowisko wymagajace prawdomównosci i konsekwencji. Ani jedna ani druga cecha nie pasuje mi tu do takiego sportowego charakteru kandydata, ale jakby co zawsze mozna powiedziec że Małkowski to pal...t
wtedy dziadki zapieja z zachwytu

oczywiscie to moje subiektywne odczucie
~~Srebrzystoszary Kopytnik niezalogowany
3 października 2018r. o 19:24
~~Ciemnopiwny Cząber napisał(a):
~~Bananowy Miskant napisał(a): "Piękny"spot wyborczy urzędującego prezydenta kandydującego na 5-tą już kadencję, potwierdza wyczerpanie twórcze kandydata i jego sztabu!Panie Prezydencie trzeba wyjść do ludzi, bierz pan przykład z IMPULSU MIASTA albo przypomnij sobie swoją kampanię wyborcza z 2002r. Teraz w spocie prezentuje pan tylko siebie-JA
Bardzo trafne spostrzeżenie- w 10.
EGO kandydata większe niż PUTINA.
~~Płoworuda Tygrysówka niezalogowany
3 października 2018r. o 19:24
Hej, Putin, a jak tam impreza na stawach w ostani weekend u naszego Szejka się udała? Stare dobre wspomnienia powróciły? :) Ahh będziecie tę Zgorzelecką jeszcze razem wspominać po 4 listopada u pana prokuratora, ale tym razem spoza układu.
~~Zielonobrunatny Bieluń niezalogowany
3 października 2018r. o 19:35
falstart impulsu..i rozpaczliwe kalumnie.....by wzbudzić zainteresowanie....polituje się nad tą agresją ;)..
1
emem
3 października 2018r. o 19:35
Haha dobre wideo :)

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza