Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Relich odpowiada w sprawie debaty
~~Beżowobrązowa Psianka niezalogowany
16 października 2018r. o 10:35
Prezes Sparty obecnie kandydat do powiatu popierany przez Relicha J S robi z siebie na fejsbuku błazna, pisze takie bzdury ,że ktoś niezauważenie poprzyklejał na schodach w szatni na boisku płytki które poodpadały i bardzo mu dziękuje,panie prezesie te płytki w piątek od rana przyklejał pracownik GCK z Nowogrodźca .tylko pytanie gdzie ta firma co spartoliła robotę a za remont wzięła 200 tys
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Czarniawa Sosna niezalogowany
16 października 2018r. o 10:40
~Facelia napisał(a): Co do zamówionej mszy przez burmistrza to uważam że dobrze i oby dobry Bóg uchroni nas przed jego ponownym wyborem!!!Co do zaangażowania kościoła w wybory w Nowogrodźcu to jestem tym zniesmaczona bo wszyscy wiemy o co chodzi i przykro ze w taki sposób się to odbywa.Wiele osób z Nowogrodźca jeździ na mszę do innych parafi wiec coś w tym jest.Jak to mówią hulaj dudmsza piekła niema ale jak trwoga to do Boga a na spotkaniach nawet nie stać na to żeby uscisnac wyciagnieta dłoń Pana Józefa tylko dla tego że ma się Focha

To prawda widziałem zachowanie burmistrza Relicha jak nie podał ręki Józefowi. Księżom to nie przeszkadza. Włączyli się ostro w kampanię choćby czytaniem tego śmiesznego "apelu" w Zebrzydowie.
PANIE BURMISTRZU TAKIE INFORMACJE TO dla dobra mieszkańców PRZEKAZUJE SIĘ POLICJI A NIE KSIĘŻĄ , WYGLĄDA NA TO, ŻE PAN NIE CHCIAŁ CHRONIĆ TYLKO SIĘ ODEGRAĆ PRZY UŻYCIU KSIĘŻY. Wstyd mi za jednych i drugich.
~~Czarniawa Sosna niezalogowany
16 października 2018r. o 10:45
~~Beżowobrązowa Psianka napisał(a): Prezes Sparty obecnie kandydat do powiatu popierany przez Relicha J S robi z siebie na fejsbuku błazna, pisze takie bzdury ,że ktoś niezauważenie poprzyklejał na schodach w szatni na boisku płytki które poodpadały i bardzo mu dziękuje,panie prezesie te płytki w piątek od rana przyklejał pracownik GCK z Nowogrodźca .tylko pytanie gdzie ta firma co spartoliła robotę a za remont wzięła 200 tys

To nie jedyna firma zatrudniona przez gminę,która tak spaprała robote , wzięła kasę a remonty po nich na nasz koszt.
~~Ognistorudy Pomidor niezalogowany
16 października 2018r. o 10:54
Jaki gospodarz - takie działania. Nie dopilnował, a teraz biedny Robercik, że go rozliczają ze wszystkiego.
~~Stalowoniebieska Acidantera niezalogowany
16 października 2018r. o 13:50
Pani Świder na spotkaniu w Parzycach obiecała Budowe sali w ciągu 5 lat powstanie,tyko zapomniała że Kadęncja trwa 4 lata pomyliła wybory . Bzdury i same kłamstwa,
~Lazurowy Pustynnik niezalogowany
16 października 2018r. o 14:05
Kadencji jest 5 lat ale nie ma pojęcia... O budowie ale o stolarce to już tak
~~Malachitowy Chmiel niezalogowany
16 października 2018r. o 15:04
I tacy są wyborcy RR, że nawet nie wiedzą, że kadencja teraz będzie trwała 5 lat. Tylko szukają pretekstu, by uderzyć w p. Joannę. I bez znaczenia jest dla nich, że wychodzą na ignorantów.
~~Atramentowa Sanwitalia niezalogowany
16 października 2018r. o 15:17
~~Rudy Chaber napisał(a):
~~Oberżynowa Mięta napisał(a): Co do postów ''Ognistoczrewonej Szałwii'' nt.będziesz kwiczał w sądzie w trybie wyborczym baranie -koniec cytatu . Zrobiłem zrzut usunęli za póżno i mogę sprawdzić kto jest tą miła,kulturalną osobą ,która nikogo nie pomawia i cały czas gra fair play.

No to na co czekasz. Idź do sądu .

Kandydatka gra fair play, i jak sam zauważyłeś jest miłą kulturalną osobą. Bez układów. Bez kolesiów z Bolesławca. I to was boli bo nic na nią nie macie.

Ale najważniejsze jest to że kobieta was się nie bała. zaprosiła do debaty a kontrkandydat niestety chciał ja wplatać w konflikt w Zebrzydowej. ..Ale my to Hewykorzystuje kościół do polityki. Święty Boże nie pomoże.
Hej puk.puk jest tam kto? móżdżek wielkosci orzecha no dobra włoskiego niech będzie . No to już wiem kto jest tą miłą ...... . osobą Tak apropos R Relich nie musi nic robić wszystko zrobiliscie za niego bardzo dobra kampania .chyba uczyliscie się od byłego prezydenta Polski albo innego Petru.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.