~Facelia napisał(a): Co do zamówionej mszy przez burmistrza to uważam że dobrze i oby dobry Bóg uchroni nas przed jego ponownym wyborem!!!Co do zaangażowania kościoła w wybory w Nowogrodźcu to jestem tym zniesmaczona bo wszyscy wiemy o co chodzi i przykro ze w taki sposób się to odbywa.Wiele osób z Nowogrodźca jeździ na mszę do innych parafi wiec coś w tym jest.Jak to mówią hulaj dudmsza piekła niema ale jak trwoga to do Boga a na spotkaniach nawet nie stać na to żeby uscisnac wyciagnieta dłoń Pana Józefa tylko dla tego że ma się Focha
~~Beżowobrązowa Psianka napisał(a): Prezes Sparty obecnie kandydat do powiatu popierany przez Relicha J S robi z siebie na fejsbuku błazna, pisze takie bzdury ,że ktoś niezauważenie poprzyklejał na schodach w szatni na boisku płytki które poodpadały i bardzo mu dziękuje,panie prezesie te płytki w piątek od rana przyklejał pracownik GCK z Nowogrodźca .tylko pytanie gdzie ta firma co spartoliła robotę a za remont wzięła 200 tys
~~Rudy Chaber napisał(a):Hej puk.puk jest tam kto? móżdżek wielkosci orzecha no dobra włoskiego niech będzie . No to już wiem kto jest tą miłą ...... . osobą Tak apropos R Relich nie musi nic robić wszystko zrobiliscie za niego bardzo dobra kampania .chyba uczyliscie się od byłego prezydenta Polski albo innego Petru.~~Oberżynowa Mięta napisał(a): Co do postów ''Ognistoczrewonej Szałwii'' nt.będziesz kwiczał w sądzie w trybie wyborczym baranie -koniec cytatu . Zrobiłem zrzut usunęli za póżno i mogę sprawdzić kto jest tą miła,kulturalną osobą ,która nikogo nie pomawia i cały czas gra fair play.
No to na co czekasz. Idź do sądu .
Kandydatka gra fair play, i jak sam zauważyłeś jest miłą kulturalną osobą. Bez układów. Bez kolesiów z Bolesławca. I to was boli bo nic na nią nie macie.
Ale najważniejsze jest to że kobieta was się nie bała. zaprosiła do debaty a kontrkandydat niestety chciał ja wplatać w konflikt w Zebrzydowej. ..Ale my to Hewykorzystuje kościół do polityki. Święty Boże nie pomoże.