~~Bladolawendowa Poziomka napisał(a): Jak dla mnie raczej Roman wygra bez większych problemów i myślę że ludziska docenią co zrobił dla miasta , pewnie ze można więcej ale na to trzeba kasy a ludzie myślą że przyjdzie młody szczyl i cuda wianki będą , niestety nie będą Po za tym żaden z nich nie ma programu czy obietnicy a ...puste hasełka Budżet miasta to realna suma i nie da się hasełkować co ja bym to nie zrobił ...Tyle w temacie , reszta zależny od wyborców
Tak owszem ludzie doceniają to co zrobił dla miasta. Ale przez 16 lat!!! to nie robił on tylko jego ludzie. Bez przesady nie cukrujmy, bo zwymiotujemy. Kazdy, kto miałby kase w unii rozbiły by do samo! Po tylu latach rzadzenia, czas i pora juz wreszcie na zmiany - zmiany pokoleniowe - zdrowe zmiany, a nie,z e od tzw. bazparyjnych a pochochodzacych z partii startują ich żony lub dzieci!!! Czas aby wreszcie młodzi Bolesławienie, jak przedcietym Nowak/Kowalczyk czy inny, i ci, którym się chce - przedstawiciele mieszkańców mieli szansę zmienić Bolesławic, bo w mojej opinii to pazerność stołków co niektórym leśmym dziadkom (i babkom) rozum odebrała. Pazerności i buta oraz kwiatki na pokaz. W saorzadach tez pracują ludzi e myslący i widzą, co obecna władza wyprawia.